Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: 26χρονη μητέρα σκότωσε τις κόρες της γιατί τα όργανα τους «αξίζουν πολλά λεφτά»!

Άγριο έγκλημα

12 Νοεμβρίου 2020 12:40
Σοκ: 26χρονη μητέρα σκότωσε τις κόρες της γιατί τα όργανα τους «αξίζουν πολλά λεφτά»!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 26χρονη μητέρα από το Λας Βέγκας είναι ύποπτη για την δολοφονία των παιδιών της, της ενός έτους Rose και 2χρονης Lily, λέγοντας στον πατέρα πως τα όργανα των δυο κοριτσιών «αξίζουν πολλά λεφτά». Ενώ, ένας άντρας στη Φλόριντα πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, επειδή την πέρασε για κλέφτη.

Η Amanda Sharp-Jefferson συνελήφθη την προηγούμενη βδομάδα όταν ο σύντροφος και πατέρας των παιδιών, Jaykwon Singleton, επέστρεψε στο σπίτι για να δει κάτι τραγικό, τα δύο κορίτσια νεκρά, το ένα πάνω στο άλλο στην κούνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Review Journal», που επικαλείται την έκθεση της αστυνομίας, ο Singleton είπε στους αστυνομικούς ότι η σύντροφός του «του έλεγε να κάνει ησυχία και σε κάποια στιγμή έκανε μια δήλωση πως τα όργανα αξίζουν πολλά λεφτά».

Όταν τη ρώτησαν για το ανατριχιαστικό σχόλιο, η μητέρα είπε πως «είδα μια ταινία όπου οι άνθρωποι έβγαζαν πολλά λεφτά πουλώντας μέρη του σώματος από κάποιον που πέθανε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Fox 5 Vegas.

Η αστυνομία λέει για την ώρα πως τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών δεν είναι ξεκάθαρα.

Ο πατέρας είπε ακόμα πως είναι με τη Sharp-Jefferson από το 2018 και δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, όταν εκείνη άρχισε να κάνει λόγο «για έναν εναλλακτικό κόσμο πνευμάτων», όπως σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

Η μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη για να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Φρικιαστικό έγκλημα: 39χρονος διαμέλισε δύο παιδιά

Σοκ προκάλεσε σε όλο το Μεξικό η είδηση του άγριου εγκλήματος δυο ανήλικων από έναν 39χρονο, με τις σορούς των δυο άτυχων παιδιών να εντοπίζονται από την αστυνομία από καθαρή τύχη. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Σκωτία με έναν 48χρονο να καίει ζωντανή την 47χρονη πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει η El Universal, οι σοροί των δυο παιδιών βρίσκονταν τεμαχισμένες σε πλαστικά κουτιά μεταφοράς, μέσα σε μαύρες σακούλες.

Ο δράστης, ένας 39χρονος, ονόματι Edgar Z, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κουβαλάει τα συγκεκριμένα κουτιά. Οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο δράστης άρχισε να συμπεριφέρεται με νευρικότητα.

Ένας από τους αστυνομικούς, είδε μέσα σε μια από τις τρεις σακούλες ένα κομμάτι κρέας το οποίο ήταν πάρα πολύ λευκό. Ο δράστης είπε πως απλά μετέφερε κοτόπουλα.

Ένα από τα κιβώτια έπεσε στο έδαφος και μέσα στη μια σακούλα βρισκόταν ένας ώμος, ένα αυτί και ένα πόδι! Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως ενώ αναζητούνται οι αιτίες της άγριας δολοφονίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share