Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της πήραν την καρδιά!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

20 Νοεμβρίου 2020 15:18
Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της πήραν την καρδιά!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Νότια Αφρική με μια 19χρονη έγκυο να εντοπίζεται κατακρεουργημένη στην άκρη του δρόμου καθώς είχε σφαχτεί τόσο βίαια που τα όργανά της είχα βγει ενώ έλειπε και η καρδιά της!

Μέχρι και οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους από την αγριότητα με την οποία είχε δολοφονηθεί η νεαρή, η οποία είχε πάνω από 40 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Οι Αρχές εικάζουν το ενδεχόμενο η Snegugu να έπεσε θύμα βιασμού καθώς μέσα στο στόμα της βρέθηκε ένα κομμάτι υφάσματος. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μεξικό με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών και να τραυματίζει δύο ακόμα ανθρώπους σε ένα αιματοβαμμένο πάρτι.

«Κάποιος την πέταξε εδώ. Τίποτα δεν δείχνει πως δολοφονήθηκε εδώ. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, δεν άξιζε τέτοιο θάνατο. Θέλουμε να μάθουμε ποιος την δολοφόνησε», ανέφερε η μητέρα της άτυχης κοπέλας στην τοπική εφημερίδα IOL.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν έστω ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον δράστη, ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα.

Φρίκη: 13χρονη δολοφόνησε την έγκυο αδερφή της και έβγαλε το μωρό της από τη μήτρα της

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στη Βραζιλία. Ένα 13χρονο κορίτσι δολοφόνησε την έγκυο αδερφή της και έπειτα άνοιξε τη μήτρα της και έβγαλε το βρέφος της για να το πουλήσει. Επίσης, μια 32χρονη YouTuber που έδινε συμβουλές ομορφιάς σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της και τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Η Φαμπιάνα Σαντάνα, 23 ετών, ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν δολοφονήθηκε από την αδερφή της με έναν μεταλλικό στύλο. Μάλιστα προτού σκοτώσει τη Φαμπιάνα, η 13χρονη έπνιξε τον 7χρονο ανιψιό της, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τη ζωή της μητέρας του. Η 13χρονη κατηγορείται για τέλεση βάρβαρων εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός 15χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με την επιθεωρήτρια, η 13χρονη δεν έδειξε καμία μεταμέλεια κατά την ανάκρισή της. «Είναι ένα έγκλημα που συγκλόνισε ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς γιατί υπάρχουν στοιχεία ότι ήταν προμελετημένο.

«Η έφηβη παραδέχτηκε ότι σκότωσε την αδελφή της και τον επτάχρονο ανιψιό της. Και μας είπε ότι έπνιξε τον Γκούσταβο, ο οποίος δεν μπορούσε να κολυμπήσει, στην κοντινή λίμνη».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share