Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 50χρονης (Video)

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

9 Νοεμβρίου 2020 14:02
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 50χρονης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα, το βράδυ της Παρασκευής. Η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της που ομολόγησαν το έγκλημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν στις Σέρρες όπου εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η ανήλικη νεαρή και ο 17χρονος φίλος της ομολόγησαν ότι εκείνοι σχεδίασαν το έγκλημα και «έδωσαν» στους αστυνομικούς έναν 16χρονο Έλληνα συνεργό τους ο οποίος όπως ισχυρίζονται ήταν εκείνος που σκότωσε την 50χρονη καταφέρνοντας πολλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό της. Η γυναίκα εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμα όπου έμενε με την κόρη της, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Οι ανήλικοι παρουσίασαν ως κίνητρο για την άγρια δολοφονία, τους καβγάδες της μητέρας με την 15χρονη κόρη όπως επίσης και με τον 17χρονο Ρουμάνο, τον οποίο η νεαρή επέβαλε να μένει μαζί τους στο σπίτι. Μάλιστα, στα κίνητρά τους ήταν και κάποια χρήματα που φέρεται να είχε η 50χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι δύο ανήλικοι, η μητέρα απειλούσε την 15χρονη κόρη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο, κάτι που πυροδότησε την οργή τους και κατέληξαν να οργανώνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Άλλες δύο απόπειρες με χάπια και δηλητήριο

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ομολογία της 15χρονης και του 17χρονου, είχαν αποφασίσει να σκοτώσουν την 50χρονη γυναίκα πριν από έναν μήνα, όταν αγόρασαν χάπια και τα έριξαν στον καφέ της, χωρίς ωστόσο να πετύχουν τον σατανικό τους στόχο.

Σε μια δεύτερη απόπειρα, οι ανήλικοι έριξαν δηλητήριο στην 50χρονη γυναίκα όμως απέτυχαν να την σκοτώσουν, γι αυτό συμφώνησαν να την μαχαιρώσουν στον ύπνο της. Το ανήλικο ζευγάρι φώναξέ το μοιραίο βράδυ έναν 16χρονο φίλο τους ο οποίος σύμφωνα με την ομολογία τους ήταν εκείνος που μαχαίρωσε την 50χρονη, ενώ ο 17 χρονος Ρουμάνος την ακινητοποίησε και την έδεσε. Η 15χρονη από την πλευρά της υποστήριξε ότι τις στιγμές της δολοφονίας, εκείνη βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share