Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Αποκαλύψεις σοκ για το άγριο έγκλημα στο Λουτράκι (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο τέλεσης της αποτρόπαιης δολοφονίας

15 Οκτωβρίου 2020 07:17
Αποκαλύψεις σοκ για το άγριο έγκλημα στο Λουτράκι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε αναζήτηση του δράστη του διπλού στυγερού εγκλήματος στο Λουτράκι Κορινθίας βρίσκεται η Αστυνομία. Στο φως έρχονται στοιχεία για τον τρόπο που ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος, τέλεσε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο δράστης φέρεται να χτύπησε τα θύματά του με τσεκούρι. Δύο χτυπήματα στον άνδρα και τρία στην γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα δήλωνε στις φίλες της ότι φοβόταν τον πρώην σύντροφό της και έτσι δεν τον κατήγγειλε στην Αστυνομία. Χθες έγινε η κηδεία του άτυχου φαρμακοποιού και σήμερα της 45χρονης γυναίκας.

Έγκλημα στο Λουτράκι: Αυτός είναι ο άντρας που αναζητείται για το διπλό φονικό - Τα τρία σενάρια της Αστυνομίας

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα για το έγκλημα στο Λουτράκι με θύματα μια 43χρονη Ουκρανή και έναν 42χρονο φαρμακοποιό, με τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας να επιχειρούν βήμα - βήμα να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης αναζητώντας τον δράστη του άγριου φονικού. Επίσης δείτε και τις απειλές που δεχόταν η 45χρονη πριν την τραγική της κατάληξη.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή τα θύματα αιφνιδιάστηκαν από τον δράστη που τους βρήκε γυμνούς στην εξοχική κατοικία της 43χρονης ενώ δεν βρέθηκαν σημάδια αντίστασης, στοιχείο που επιβεβαιώνει την εκτίμηση του ιατροδικαστή.

Περισσότερες πληροφορίες εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με τον δολοφόνο

Ο δράστης φέρεται να διέλυσε το κεφάλι της 43χρονης με μπαλτά, ενώ επέφερε και δύο χτυπήματα στο κεφάλι του άτυχου φαρμακοποιού, ο οποίος βρέθηκε και μαχαιρωμένος στην καρδιά. Οι αρχές βρήκαν τα θύματα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αυτός είναι ο σεσημασμένος κακοποιός που αναζητείται - Δεν δεχόταν τον χωρισμό

Βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας παραμένει ένας 45χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Φωτεινή - Svitlana μέχρι πριν λίγο καιρό. Ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών, έχει εξαφανιστεί με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει κυνηγητό για την σύλληψή του.

Αυτός είναι ο δράστης του διπλού φονικού στο Λουτράκι

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αλλοδαπός φέρεται να μην δέχτηκε ποτέ ότι η 43χρονη Ουκρανή αποφάσισε να διακόψει το δεσμό που είχαν και να συνεχίσει τη ζωή της με τον 42χρονο φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας ο Αλβανός βασικός ύποπτος φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει απειλές εναντίον της περιγράφοντας στις Αρχές ότι είχε φτάσει στο σημείο να της πεί ότι "αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς".

Αυτά είναι τα τρία σενάρια της Αστυνομίας για τον δράστη

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα loutraki365, η Αστυνομία έχει καταλήξει σε τρία σενάρια για το πως ο δράστης κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι.

Το πρώτο σενάριο, θέλει τον δολοφόνο να είχε αντικλείδι του σπιτιού. Το γεγονός ότι ο κύριος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία, είναι ο πρώην σύντροφος της 45χρονης, θεωρείται πιθανό λόγω της σχέσης που είχαν στο παρελθόν, να είχε κλειδί του σπιτιού και να μην το είχε παραδώσει στην άτυχη Ουκρανή μασέζ.

Η αστυνομία φαίνεται να έχει τρία σενάρια για το διπλό φονικό στο Λουτράκι

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει επίσης αρκετές πιθανότητες, είναι το ζευγάρι να είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα, καθώς ήταν μια ζεστή βραδιά και ο δολοφόνος να βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει από εκεί.

Το τρίτο σενάριο, το οποίο όμως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, είναι ο δολοφόνος να χτύπησε την πόρτα και να του άνοιξε η 45χρονη. Όμως, το γεγονός ότι ο 42χρονος φαρμακοποιός βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και όχι στο πάτωμα, αποδεικνύει ότι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να προστατέψει τη σύντροφό του από την εισβολή του δολοφόνου.

Σημειώνεται πως, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων, και εκτιμάται ο δράστης έχει πάρει τα δύο κινητά και πολύ πιθανό να τα έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share