Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Λουτράκι: Νεκρή εντοπίστηκε 45χρονη στο σπίτι της μαζί με έναν άνδρα

Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου

11 Οκτωβρίου 2020 17:53
Θρίλερ στο Λουτράκι: Νεκρή εντοπίστηκε 45χρονη στο σπίτι της μαζί με έναν άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Λουτράκι βρέθηκε καμένο υβριδικό αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου με την υπόθεση να παίρνει τρομακτική τροπή και συγκεκριμένα με την αστυνομία που βρήκε νεκρή την ιδιοκτήτρια του οχήματος μαζί με άλλο ένα άτομο μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το loutraki365, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο. Εκεί, εντόπισαν τη σορό μιας γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όπως μεταδίδει το loutrakiblog.gr, δίπλα στη 45χρονη βρέθηκε και ένας άνδρας. Και οι δύο έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ όργανο.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας loutraki365 αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της 45χρονης στο Φλάμπουρο, το όχημα της γυναίκας, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμεσα υπήρξε κινητοποίηση από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού. Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέρ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη. Οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο σενάριο της ανθρωποκτονιας, ενώ σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε καμένο αρκετά μακριά από το σπίτι.

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Εντοπίστηκε η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του (Video)

Καναδός ερευνητής συνθέτει το παζλ και φέρνει την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου στην τελική ευθεία, δηλαδή στον εντοπισμό της τοποθεσίας που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου.

Ο 26χρονος Μάριος απήχθη τον Αύγουστο του 2012 και δολοφονήθηκε, όμως το άψυχο σώμα του ακόμα δεν έχει εντοπιστεί μετά από 8 χρόνια. Ενώ, ένα τηλεφώνημα-σοκ είχε δεχτεί η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της δολοφονίας του

Μιλώντας στη Ρούλα Κουσκουρή και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Καναδός ερευνητής αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας έχει ολοκληρωθεί και αυτό που μένει είναι να ανακαλύψουν τη σορό του Μάριου. Σύμφωνα με την έρευνα του, το πτώμα το είχαν κρύψει στα Βίλια και μετά από 10 μέρες το μετέφεραν μ’ ένα βαν στα Καμένα Βούρλα. «Πλησιάζουμε και προσπαθούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση» είπε και πρόσθεσε:

«Έχει βρεθεί για παράδειγμα ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ότι υπήρξαν δύο ομάδες. Αυτό ακριβώς ήταν και το σφάλμα τους. Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα έγινε από την ομάδα 1, η απόπειρα απαγωγής και ο φόνος στη Νέα Πέραμο και μετά η μεταφορά της σορού σε νέα τοποθεσία στις 28 Αυγούστου. Υπήρξαν δύο πιθανές τοποθεσίες που ακούστηκαν, όμως πλέον έχουμε προσεγγίσει τα Καμένα Βούρλα και η οικογένεια ζήτησε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο».

Ο ερευνητής υποστήριξε ότι κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 150 στοιχεία που περιλαμβάνουν έμμεσες και άμεσες αποδείξεις για το ποια άτομα συμμετείχαν στις δύο αυτές ομάδες, αλλά και αποδείξεις σχετικά με την ενοχή της κάθε ομάδας.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η πρώτη τοποθεσία χρησιμοποιήθηκε για να κρύψουν τη σορό και η δεύτερη για να την εξαφανίσουν. «Έχουμε πληροφορίες για χρήση κάρβουνου για θέρμανση και για να κρατηθεί η οσμή της σορού χαμηλή». Ο Καναδός ερευνητής κατέληξε ότι πιστεύει ότι η μητέρα του Μάριου θα μπορέσει να θρηνήσει το παιδί της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share