Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Λουτράκι: «Ή εμένα ή κανέναν» - Απειλές φέρεται να δεχόταν η 45χρονη

Νέες αποκαλύψεις για την στυγερή δολοφονία

13 Οκτωβρίου 2020 17:47
Έγκλημα στο Λουτράκι: «Ή εμένα ή κανέναν» - Απειλές φέρεται να δεχόταν η 45χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» από τη διπλή άγρια δολοφονία στο Λουτράκι μίας 45χρονης γυναίκας και ενός 42χρονου άνδρα. Ενώ, σοκάρει το τελευταίο ποστάρισμα της 45χρονης πριν βρεθεί νεκρή.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr φίλοι της 45χρονης αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και καιρό με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 43χρονη είχε εκμυστηρευθεί σε φιλικά της πρόσωπα πως ο πρώην σύντροφός της την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της ότι δεν θα της επιτρέψει να έχει σχέση με άλλον άνδρα.

«Η εμένα ή κανέναν», φέρεται να της έλεγε χαρακτηριστικά ο πρώην της δολοφονημένης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου την είχε χτυπήσει στο παρελθόν αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της 34χρονης, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Ραγδαίες εξελίξεις με το έγκλημα στο Λουτράκι: Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Την ώρα που ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος παραμένει άφαντος, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από το αιματοβαμμένο σπίτι στο Φλάμπουρο Λουτρακίου δείχνουν ότι η διπλή δολοφονία της 45χρονης μασέζ από την Ουκρανία και του συνομήλικού της φαρμακοποιού ήταν προσχεδιασμένη από τον δράστη.

Δράστης φέρεται ο 45χρονος πρώην φίλος και σύντροφος της άτυχης γυναίκας. Πρόκειται για έναν Ουκρανό ηλικίας 45 – 50 ετών, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία σκότωσε το ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής και διέφυγε, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι λεπτομέρειες για το φονικό προκαλούν ανατριχίλα.

Ο δράστης αιφνιδίασε τα θύματά του και τρύπωσε μέσα στο σπίτι που ζούσαν στο Φλάμπουρο. Χτύπησε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι αντίκρισαν τις δύο σωρούς στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο αργότερα του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Τα θύματά του, άφησαν την τελευταία τους πνοή μόνα και αβοήθητα.

Σχεδίασε τη διπλή δολοφονία

Η 45χρονη γυναίκα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι μετά το διαζύγιό της με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη ηλικίας περίπου 20 χρόνων. Είχε νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή Φλάμπουρο, το οποίο φαίνεται ότι γνώριζε καλά ο δολοφόνος.

Τα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο Ουκρανός πρώην σύντροφος της γυναίκας, που φέρεται να μην ζει στο Λουτράκι, αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι. Πήγε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το άφησε εκεί και κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι στο Φλάμπουρο. Όταν είδε απ’ έξω το μπλε Ι.Χ. που ανήκε στον φαρμακοποιό, βεβαιώθηκε για το θέαμα που θα αντίκριζε όταν θα άνοιγε την πόρτα με το κλειδί που δεν είχε παραδώσει στην πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια! Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί, κάτι που αναμένεται να προκύψει από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος δύο (2) ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης, η ίδια και ο 42χρονος, θανάσιμα τραυματισμένοι φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share