Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία: Σοκάρει το τελευταίο ποστάρισμα της 45χρονης πριν βρεθεί νεκρή - Ανατριχίλα

Ανατριχιαστική αποκάλυψη!

12 Οκτωβρίου 2020 14:27
Τραγική ειρωνεία: Σοκάρει το τελευταίο ποστάρισμα της 45χρονης πριν βρεθεί νεκρή - Ανατριχίλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας από την Ουκρανία, που βρέθηκαν την Κυριακή νεκροί μέσα σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης. Το μισθωμένο εξοχικό ανήκε στην 45χρονη, η οποία ήταν διαζευγμένη!

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κωτακίδης, μετά την αυτοψία που διενήργησε στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Tη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αρχικά είχε βρεθεί καμένο το αυτοκίνητο της γυναίκας και οι αρχές αναζητούσαν τα ίχνη της. Η αστυνομία αναζητά έναν πρώην σύντροφο της γυναίκας ως βασικό ύποπτο, με αστυνομικές πηγές να εκτιμούν νωρίτερα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ανατριχιάζει το τελευταίο της ποστάρισμα

Σοκ προκαλεί το τελευταίο ποστάρισμα του θύματος πριν δολοφονηθεί! Συγκεκριμένα ελάχιστες ώρες πριν την τραγωδία είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια πένθιμη φωτογραφία!

Δείτε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Έγκλημα στο Λουτράκι: Πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκαν τα θύματα του διπλού φονικού

Έγκλημα στο Λουτράκι: Αυτή είναι η 45χρονη που βρέθηκε νεκρή

Έγκλημα πάθους είναι η στυγερή δολοφονία μιας 45χρονης Ουκρανής, που έμενε μόνιμα στο Λουτράκι, και του Έλληνα συντρόφου της στην περιοχή Φλάμπουρο.

Οι υποψίες, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, έχουν στραφεί αρχικά στον πρώην σύντροφο της 45χρονης Ουκρανής, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την άτυχη 45χρονη, η οποία εργαζόταν ως μασέρ στην περιοχή.

Ποια ήταν η άτυχη 45χρονη

Σύμφωνα με το loytrakiblog.gr πρόκειται για την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana, η οποία είχε μία κόρη 20 ετών.

Πώς εντοπίστηκε το άτυχο πτώμα της

Mπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι Αστυνομικοί που αναζητούσαν την 45χρονη Ουκρανή, της οποίας το αυτοκίνητο είχε βρεθεί καμένο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το loutraki365, οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15 το μεσημέρι της Κυριακής, στο σπίτι της στο Φλάμπουρο και την εντόπισαν νεκρή.

Δίπλα της, σύμφωνα, με το loutrakiblog.gr, κείτονταν νεκρό ακόμη ένας άνδρας. Τα άψυχά τους σώματα βρίσκονταν στο δάπεδο μέσα σε μία λίμνη αίματος και έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σπίτι έφτασαν αμέσως άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες. Ενώ, ο ιατροδικαστής θα ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share