Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

44χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία

2 Αυγούστου 2020 17:27
44χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους και αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, όταν τρία παιδιά και η μητέρα τους, έπεσαν νεκροί όλοι από το όπλο του πατέρα τους, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ενώ, ένα έγκλημα πάθους σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 36χρονη δεν δίστασε να σκοτώσει την κολλητή της φίλη.

Η τραγωδία συνέβη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον John Nelson να δολοφονεί τους πάντες, μέσα σε αμόκ. Θύματά του, η σύζυγός του Robin και τα τρία παιδιά τους, Gavin, Brianna και Liam, 12,10 και 6 ετών αντίστοιχα. Στη συνέχεια ο 44χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα πτώματα εντόπισε η αστυνομία μέσα στο σπίτι της οικογένειας, με τους συναδέλφους του John να καλούν τις Αρχές, όταν ο 44χρονος δεν εμφανίστηκε στην εργασία του.

Μάλιστα, βρέθηκε νεκρός και ο σκύλος της οικογένειας ενώ οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς μεν, δεν κάλεσαν την αστυνομία δε, καθώς πίστεψαν πως πρόκειται για πυροτεχνήματα!

Συγγενείς των θυμάτων είναι συγκλονισμένοι καθώς ανέφεραν πως ο John δεν είχε δείξει ουδέποτε πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ενώ δεν είχε κάνει ποτέ λόγο για κάποια διαφορά με την σύζυγό του.

Μαρτυρίες της γειτονιάς, ωστόσο, ανατρέπουν τα πάντα καθώς κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι το οποίο πιθανότατα «όπλισε» το χέρι του δράστη.

Φρίκη: 36χρονη «πετσόκοψε» τον 30χρονο σύζυγό της παρουσία του 2χρονου παιδιού τους!

Επί τέσσερις ημέρες μια 36χρονη «πετσόκοβε» παρουσία του δίχρονου παιδιού τους, τον 30χρονο σύζυγό της, ράπερ στο επάγγελμα, και μετά έβαλε τα μέλη και τα όργανά του σε πλυντήριο και ψυγείο.

Η Μαρίνα Κούκα είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι ο τραγουδιστής Αρτ Καρτράιτ πέθανε από υπερβολική δόση και δεν ήθελε να μάθουν οι θαυμαστές του τι συνέβη. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με έναν 25χρονο να βιάζει και να μετά να δολοφονεί μια 35χρονη γυναίκα.

Ωστόσο, στη γυναίκα έχουν αποδοθεί κατηγορίες για φόνο. Η 36χρονη χρησιμοποίησε μαχαίρι, πριόνι, σφυρί και ξύλο κοπής για να τεμαχίσει τον άτυχο άνδρα και μετά έβαλε τα μέλη του σε πλαστικές σακούλες.

Αυτές τις σακούλες με το μακάβριο περιεχόμενο, τις μοίρασε στις λευκές συσκευές του σπιτιού. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι η Μαρίνα είχε συνεργό τη μητέρα της. Το ειδεχθές έγκλημα έγινε στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share