Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

36χρονη σκότωσε την κολλητή της! Ανακάλυψε την σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της

Άγριο έγκλημα

2 Αυγούστου 2020 16:24
36χρονη σκότωσε την κολλητή της! Ανακάλυψε την σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα έγκλημα πάθους σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 36χρονη δεν δίστασε να σκοτώσει την κολλητή της φίλη όταν ανακάλυψε πως είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της! Επίσης, μια 36χρονη «πετσόκοψε» τον 30χρονο σύζυγό της παρουσία του 2χρονου παιδιού τους!

Η Amy Brown γιόρταζε τα 36α γενέθλιά της, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της, Brandon, αλλά και ένα φιλικό ζευγάρι, την Amanda Hill, 35 ετών, και τον σύντροφό της, Ben.

Η βραδιά συνέχιστηκε με ποτά και πολλά γέλια, ωστόσο ο Brandon ανακοίνωσε στην υπόλοιπη παρέα πως θα πάει για ύπνο, καθώς δούλευε το επόμενο πρωί.

Λίγα λεπτά αρχότερα, η Amanda είπε στους υπόλοιπους πως θα πάει στην τουαλέτα όμως πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να εμφανιστεί. Τουλάχιστον 20 λεπτά μετά, η Amanda ήταν άφαντη, οπότε η Amy πήγε να δει τι συμβαίνει. Εκεί ανακάλυψε πως ο Brandon ήταν στο κρεβάτι με την καλύτερή της φίλη!

Αμέσως ξέσπασε ένας πολύ μεγάλος καυγάς ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία καθώς η Amy πυροβόλησε δυο φορές την καλύτερή της, μέχρι εκείνο το βράδυ, φίλη.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν πολύ αργά. Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και φυσικά η Amy ομολόγησε, ωστόσο είπε στους αστυνομικούς πως η Amanda της επιτέθηκε. Για την ιστορία, η Amy καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης.

18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο - Ο σπόνδυλος που κρατούσε το κρανίο στη θέση του θρυμματίστηκε

Μπροστά σε ένα θέαμα που προκάλεσε σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή, βρέθηκαν οι αστυνομικοί καθώς ένας 18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο. Επίσης, φρίκη προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του νεαρού επιχειρηματία, Φαχίμ Σαλέχ, ο οποίος βρέθηκε διαμελισμένος στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, στο Lower East Side του Μανχάταν.

Ο Tristan Kiely επιτέθηκε στον 61χρονο Franck Sinclair στο East Kilbride της Σκωτίας, για άγνωστη αιτία, μετους αστυνομικούς να μην συνδέουν τον δράστη με το θύμα σε καμία περίπτωση. Ο Tristan μαχαίρωσε 19 φορές τον 61χρονο, ωστόσο ένα από τα χτυπήματα ήταν αυτό που έφερε τον άμεσο θάνατο, καθώς ο νεαρός αποκεφάλισε... εσωτερικά τον ηλικιωμένο!

Ουσιαστικά, ο Tristan μαχαίρωσε με τόση μανία το θύμα του που ο σπόνδυλος που κρατούσε το κρανίο στη θέση του θρυμματίστηκε, επιφέροντας φυσικά και τον άμεσο θάνατο.

Αυτό που παρουσιάζει ωστόσο ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως ο 18χρονος καταδικάστηκε σε... 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία του 61χρονου!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share