Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 36χρονη «πετσόκοψε» τον 30χρονο σύζυγό της παρουσία του 2χρονου παιδιού τους!

Έβαλε τα μέλη και τα όργανά του σε πλυντήριο και ψυγείο

31 Ιουλίου 2020 13:50
Φρίκη: 36χρονη «πετσόκοψε» τον 30χρονο σύζυγό της παρουσία του 2χρονου παιδιού τους!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επί τέσσερις ημέρες μια 36χρονη «πετσόκοβε» παρουσία του δίχρονου παιδιού τους, τον 30χρονο σύζυγό της, ράπερ στο επάγγελμα, και μετά έβαλε τα μέλη και τα όργανά του σε πλυντήριο και ψυγείο.

Η Μαρίνα Κούκα είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι ο τραγουδιστής Αρτ Καρτράιτ πέθανε από υπερβολική δόση και δεν ήθελε να μάθουν οι θαυμαστές του τι συνέβη. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με έναν 25χρονο να βιάζει και να μετά να δολοφονεί μια 35χρονη γυναίκα.

Ωστόσο, στη γυναίκα έχουν αποδοθεί κατηγορίες για φόνο. Η 36χρονη χρησιμοποίησε μαχαίρι, πριόνι, σφυρί και ξύλο κοπής για να τεμαχίσει τον άτυχο άνδρα και μετά έβαλε τα μέλη του σε πλαστικές σακούλες.

Αυτές τις σακούλες με το μακάβριο περιεχόμενο, τις μοίρασε στις λευκές συσκευές του σπιτιού. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι η Μαρίνα είχε συνεργό τη μητέρα της. Το ειδεχθές έγκλημα έγινε στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία.

Άγριο έγκλημα: 29χρονος σκότωσε την 24χρονη σύζυγό του - Την μαχαίρωσε και την διαμέλισε με τσεκούρι

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 24χρονη από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος μετά από έναν καυγά την δολοφόνησε και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα της!

Ο Nikolay Tikhonov είχε απασχολήσει την γειτονιά πολλές φορές καθώς οι τσακωμοί του με την σύζυγό του, Lyobov, είχαν φέρει αρκετές φορές την αστυνομία στο σπίτι τους. Επίσης, μπροστά σε ένα θέαμα που προκάλεσε σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή, βρέθηκαν οι αστυνομικοί καθώς ένας 18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο, με τον σπόνδυλο που κρατούσε το κρανίο στη θέση του να θρυμματίζεται!

Όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο πριν λίγες ημέρες. Ο Nikolay και η Lyobov μάλωσαν για ακόμη μια φορά, όμως ο 29χρονος χτύπησε την σύζυγό του. Αιτία; Η Lyobov του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο Nikolay την μαχαίρωσε πολλές φορές και στη συνέχεια με ένα τσεκούρι την διαμέλισε. Μέσα σε μια βαλίτσα έβαλε το κεφάλι της και τα άκρα της Lyobov ενώ πέταξε το υπόλοιπο σώμα από το παράθυρο του διαμερίσματός τους στην Αγία Πετρούπολη.

Φυσικά η αστυνομία έφτασε σχεδόν άμεσα στα ίχνη του Nikolay, καθώς οι γείτονες είδαν εμβρόντητο το διαμελισμένο πτώμα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κορούλα, η οποία είναι ενός έτους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share