Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

25χρονος βίασε και σκότωσε 35χρονη (Video)

Φρίκη

31 Ιουλίου 2020 13:32
25χρονος βίασε και σκότωσε 35χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με έναν 25χρονο να βιάζει και να μετά να δολοφονεί μια 35χρονη γυναίκα. Παράλληλα, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο Αμάν Βάιας, ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον πέντε βιασμούς, να έχει «λοκάρει» και να ακολουθεί την τότε 35χρονη Μισέλ Σαμαραγουίρα σε ένα κατάστημα.

Την άτυχη γυναίκα εν συνεχεία βίασε και σκότωσε σε περίβολο εκκλησίας όπου και εντοπίστηκε το πτώμα. Μέσα σε τρεις μήνες ο άνδρας, σε ντελίριο, βίασε πέντε γυναίκες και στη συνέχεια διέφυγε στην Ινδία.

Ο φόνος και βιασμός της συγκεκριμένης γυναίκας έγιναν στις 30 Μαρτίου του 2009 σε προάστιο του Λονδίνου. Ο άνδρας εντοπίστηκε, δικάζεται και η απόφαση θα βγει στις 21 Αυγούστου του 2020.

Σοκ: Βρέθηκε γυμνό 5χρονο κοριτσάκι σε διαμέρισμα 62χρονου - Ο βιασμός, τα κλάματα και η οργή

Οργή στο Καζακστάν προκάλεσε η απαγωγή και κατά πάσα πιθανότητα ο βιασμός ενός 5χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα η γειτονιά του υπόπτου για την ειδεχθή πράξη να γίνει... καλοκαιρινή.

Το κοριτσάκι που είχε χαθεί σε μια περιοχή του Καζακστάν αναζητούσε αγωνιωδώς η Αστυνομία μετά τις εκκλήσεις των γονιών του. Επίσης, μία φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως από την Ιρλανδία με έναν πατέρα να βιάζει και να βασανίζει τις 7 κόρες του και μάλιστα με μία εξ' αυτών να αποκτάει και παιδί!

Μάλιστα ομάδες πολιτών την έψαχναν κυριολεκτικά πόρτα πόρτα, φωνάζοντας το όνομά της. Τελικά, την 5χρονη τη βρήκαν, αφού άκουσαν τα κλάματά της, στο διαμέρισμα ενός άνδρα 62 ετών.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι το κοριτσάκι είχε βιαστεί, κάτι που προκάλεσε έκρηξη οργής. Πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και φώναζαν συνθήματα εναντίον του, ενώ έβαλαν και φωτιές. Μάλιστα, συγκρούστηκαν με την Αστυνομία και πέταξαν ξύλα και πέτρες στους αστυνομικούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share