Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: Έκαψαν ζωντανή 14χρονη επειδή δεν κατάφεραν να την βιάσουν

Φρικιαστική δολοφονία

25 Ιουνίου 2020 14:51
Κτηνωδία: Έκαψαν ζωντανή 14χρονη επειδή δεν κατάφεραν να την βιάσουν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι 14 ετών στην Ινδία καθώς δυο άνδρες αποπειράθηκαν να την βιάσουν και αφού δεν τα κατάφεραν την έκαψαν ζωντανή. Αδιανόητη θηριωδία είχε γίνει και στην Γουατεμάλα καθώς ένας νεαρός φοιτητής της ιατρικής δολοφονήθηκε όταν κάτοικοι χωριού τον έκαψαν επειδή πίστευαν πως ήταν... μάγος!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Bemetara, όταν το άτυχο κορίτσι μπήκε στο δάσος για να βρει ένα από τα πρόβατα που είχε η οκογένειά της. Τότε την πλησίασαν οι δυο άνδρες με σκοπό να την βιάσουν. Το 14χρονο κορίτσι όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά κατάφερε να αποτρέψει τον βιασμό της.

Όμως δεν τελείωσαν εκεί τις πράξεις τους. Αφού έλουσαν τη νεαρή με κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά, προκαλώντας τις συνολικά 80% εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Raipur, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πριν πεθάνει, ωστόσο, έδωσα τα ονόματα των δυο δραστών στις Αρχές.

Ως δράστες της επίθεσης, κατηγορούνται ένας 14χρονος (!) και ένας 22χρονος, ονόματι Sharad Jaiswal, όπως αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

Φρίκη: 32χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που γεννούσε

Σοκ προκαλεί η δολοφονία μιας 32χρονης γυναίκας στη Νότια Αφρική την ώρα που γεννούσε στο σπίτι της. Επίσης, την υπόθεση μια φρικιαστικής δολοφονίας εξετάζουν στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ καθώς το πτώμα μιας 25χρονης βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Η Shaida Nathan, μητέρα 3 παιδιών, βρισκόταν στην διαδικασία του τοκετού, όταν δυο άνδρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπήκαν μέσα στην παράγκα που έμενε η άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησαν! Δυστυχώς το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο σημείο, δεν μπόρεσε να σώσει ούτε την γυναίκα, ούτε και το βρέφος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στόχος των δολοφόνων φαίνεται ότι ήταν ο ένας γιος της 32χρονης, που ήταν μαζί της τη στιγμή της γέννας. Τόσο αυτός όσο και το άλλο αγόρι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Το τρίτο παιδί, όπως είπε ένας 68χρονος γείτονας, είναι σε ανάδοχη οικογένεια.

Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η δολοφονία σχετίζεται με ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε συμμορίες, αν και σύμφωνα με τις Αρχές έγινε σε περιοχή με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

35χρονος εκτελέστηκε εν ψυχρώ - Σοκαριστικό βίντεο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 35χρονου την ώρα που έπλενε το αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο εκτελεστής πλησιάζει τον ανυποψίαστο άνδρα και αδίστακτα τον πυροβολεί δύο φορές στο λαιμό. Επίσης, αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα στην Ολλανδία με μια 52χρονη γυναίκα να δολοφονείται από τον άνδρα της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μπρούκλιν με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για ανθρωποκτονία. Μέχρι στιγμής ο 35χρονος άνδρας παραμένει άγνωστος ενώ αδιευκρίνιστο είναι και το κίνητρο του δολοφόνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share