Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Βρέθηκε πτώμα 25χρονης σε σακούλα σκουπιδιών (photo-video)

Άγρια δολοφονία

25 Ιουνίου 2020 12:02
Φρικιαστικό έγκλημα: Βρέθηκε πτώμα 25χρονης σε σακούλα σκουπιδιών (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την υπόθεση μια φρικιαστικής δολοφονίας εξετάζουν στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ καθώς το πτώμα μιας 25χρονης βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Επίσης, σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 35χρονου την ώρα που έπλενε το αυτοκίνητό του.

Η εισαγγελία ταυτοποίησε τα στοιχεία της και από ότι αποδείχθηκε το πτώμα ανήκει σε μια 25χρονη, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί πριν από έναν μήνα. Η Sabrina Dubose τελευταία φορά έδωσε σημεία ζωής στις 22 Μαΐου.

HAVERFORD TOWNSHIP POLICE DEPARTMENT Official Press Release Attempt to locate Missing Person Missing since...

Posted by Haverford Township Police Department on Tuesday, June 9, 2020

Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι ο στραγγαλισμός. Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα, έπειτα από ανάκριση ενός υπόπτου, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο.

"Ο ύποπτος τους οδήγησε στην περιοχή όπου βρισκόταν το πτώμα. Ήταν κοντά στο σπίτι της μητέρας του υπόπτου. Τότε οι αστυνομικοί αντίκρισαν το πτώμα μέσα στη σακούλα" αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από την έρευνα δείχνουν ότι το θύμα συνάντησε τον δράστη, τον οποίο γνώριζε από πριν, και τη σκότωσε τουλάχιστον πριν από δύο εβδομάδες.

52χρονη κατακρεουργήθηκε από τον άνδρα της - Σκόρπισε τα μέλη του σώματος της σε μέρη που αγαπούσε

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα στην Ολλανδία με μια 52χρονη γυναίκα να δολοφονείται από τον άνδρα της. Ο ίδιος, σύμφωνα με τη Mirror, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες την ώρα που ετοιμαζόταν να τον εγκαταλείψει και είχε στα χέρια της βαλίτσες με τα πράγματά της.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς οι οποίοι ζητούν ποινή 20 ετών για τον κατηγορούμενο, δήλωσαν ότι τα τραύματά της δεν ταίριαζαν με πτώση από τη σκάλα και δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο τέλος αυτής. Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η Mirror, ο κορμός του θύματος βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα σε ποτάμι του Άμστερνταμ ενώ το κεφάλι και τα χέρια της άτυχης γυναίκας ήταν θαμμένα στον κήπο του σπιτιού τους. Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 11χρονου Ζάκαρι Σαμπίν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με αφρούς στο στόμα και μέσα στα αίματα.

Δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο Μπάρτ προσποιούνταν ότι η γυναίκα του ζούσε εβδομάδες μετά το θάνατό της και μάλιστα φέρεται να έστειλε μηνύματα εκ μέρους της στην οικογένεια και σε συνεργάτες της Μιράντα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share