Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

52χρονη κατακρεουργήθηκε από τον άνδρα της - Σκόρπισε τα μέλη του σώματος της σε μέρη που αγαπούσε

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

20 Ιουνίου 2020 13:36
52χρονη κατακρεουργήθηκε από τον άνδρα της - Σκόρπισε τα μέλη του σώματος της σε μέρη που αγαπούσε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα στην Ολλανδία με μια 52χρονη γυναίκα να δολοφονείται από τον άνδρα της. Ο ίδιος, σύμφωνα με τη Mirror, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες την ώρα που ετοιμαζόταν να τον εγκαταλείψει και είχε στα χέρια της βαλίτσες με τα πράγματά της.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς οι οποίοι ζητούν ποινή 20 ετών για τον κατηγορούμενο, δήλωσαν ότι τα τραύματά της δεν ταίριαζαν με πτώση από τη σκάλα και δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο τέλος αυτής. Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η Mirror, ο κορμός του θύματος βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα σε ποτάμι του Άμστερνταμ ενώ το κεφάλι και τα χέρια της άτυχης γυναίκας ήταν θαμμένα στον κήπο του σπιτιού τους. Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 11χρονου Ζάκαρι Σαμπίν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με αφρούς στο στόμα και μέσα στα αίματα.

Δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο Μπάρτ προσποιούνταν ότι η γυναίκα του ζούσε εβδομάδες μετά το θάνατό της και μάλιστα φέρεται να έστειλε μηνύματα εκ μέρους της στην οικογένεια και σε συνεργάτες της Μιράντα.

Φρίκη: Έκαψαν ζωντανό φοιτητή

Αδιανόητη θηριωδία στην Γουατεμάλα καθώς ένας νεαρός φοιτητής της ιατρικής δολοφονήθηκε όταν κάτοικοι χωριού τον έκαψαν επειδή πίστευαν πως ήταν... μάγος! Ενώ, μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας μιας 26χρονης μητέρας, καθώς για τον θάνατό της έχει συλληφθεί ένας 45χρονος άνδρας.

Ο Domingo Choc Che, ο οποίος σπούδαζε ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο χωριό Chimay, όπου έμενε, με την κατηγορία πως εξασκούσε μαύρη μαγεία. Το εξαγριωμένο πλήθος αφού λίντσαρε το νεαρό, λίγο αργότερα του έβαλε φωτιά, με τον άτυχο φοιτητή να ουρλιάζει ενώ οι φλόγες τον «κατάπιναν».

Τι έκανε o Choc Che όμως; Ο νεαρός ήταν μέλος μιας φαρμακευτικής έρευνας, με την ομάδα του να εξετάζει τοπικά φυτά και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, σύμφωνα με τα αρχεία των Μάγια. Από την άλλη, οι συγχωριανοί του άτυχου άνδρα αναφέρουν πως ήταν μάγος και μάλιστα ένας άλλος κάτοικος του χωριού είχε χάσει την ζωή του μετά από μια αγωγή που του είχε δώσει ο Choc.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, Luis Burgos, οι χωρικοί δεν επέτρεψαν στην αστυνομία να πλησιάσει ώστε να βοηθήσει τον Choc.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share