Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια και κάθειρξη 15 ετών και για τους δύο κατηγορουμένους

Οριστικό

15 Μαΐου 2020 17:30
Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια και κάθειρξη 15 ετών και για τους δύο κατηγορουμένους

Ισόβια επέβαλλε ομόφωνα το δικαστήριο στους δυο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αλλά και ποινές κάθειρξής 15 ετών στον καθένα για τον βιασμό της.

Ισόβια για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για τον καθένα από τους δυο κατηγορουμένους της υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη και κάθειρξη 15 ετών για τον καθένα για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού επιβλήθηκε, ενώ απορρίφθηκαν τα ελαφρυντικά που είχαν ζητήσει οι κατηγορούμενοι.Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη.

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας σημείωσε ότι το δικαστήριο δεσμεύεται να επιβάλλει ποινή για το αδίκημα του βιασμού με τον επιεικέστερο νόμο, που ίσχυε το χρόνο τέλεσης της πράξης. Υπενθυμίζεται ότι με τις αλλαγές στο νέο Ποινικό Κώδικα για το αδίκημα του βιασμού προβλέπει ακόμη και ισόβια κάθειρξη.

Κατέρρευσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη (Video)

Σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο οδηγήθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Ήταν εμφανώς ταραγμένη στο άκουσμα του αιτήματος για ελαφρυντικά από τους δικηγόρους των δυο κατηγορουμένων.

Έτσι, βγήκε υποβασταζόμενη από την αίθουσα του δικαστηρίου, διότι δεν αισθανόταν καλά καθώς ήταν κλονισμένη ψυχολογικά και εμφανώς ταραγμένη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share