Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» - Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Τσακίζει» κόκαλα

15 Μαΐου 2020 14:52
«Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» - Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγο για να ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον εντολέα του, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ήταν η στιγμή που σε μια αποστροφή του λόγου του και ενώ ζητούσε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας ο δικηγόρος ευχήθηκε να βρισκόταν στη ζωή η Ελένη.

«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυτνικό 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε η μητέρα και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας με τον ακροατήρΙο να την χειροκροτεί. Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα τα οποία φωνάζουν συνθήμητα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Αν η ανώτερη ποινή ήταν η θανατική, θα την περίμενα» - Τσακίζει κόκαλα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη (Video)

«Περιμένω των ανώτατη ποινή που προβλέπει η ελληνική Δικαιοσύνη και ελληνικός ποινικός κώδικας. Αν το ανώτατο ήταν η θανατική ποινή, θα περίμενα θανατική ποινή», είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Η αυλαία μιας υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο θα πέσει σήμερα. Το μεσημέρι αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τους δυο νεαρούς που κατηγορούνται ότι βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η οικογένειά της περιμένει την ανώτατη ποινή, ενώ η υπόθεση, μετά την αγόρευση της εισαγγελέως έδρας πήρε και πολιτικές διαστάσεις, κάτι που προκαλεί την οργή της οικογένειας.

Εκφράζοντας την οργή του για όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα, ο Γιάννης Τοπαλούδης ξέσπασε λέγοντας πως «είναι εξωφρενικό το να έρχονται εδώ και να μας εμπαίζουν σαν οικογένεια» και ζήτησε απ’ όλους «να σταματήσουν να παίζουν παιχνιδάκια στη μνήμη της κόρης μας. Αν θέλουν να λύσουν διάφορα ζητήματα, να το κάνουν εκτός δικαστηρίου. Όχι στη μνήμη της κόρης μας». Λέγοντας πως μηνύματα συμπαράστασης φτάνουν στην οικογένεια όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ο Γιάννης Τοπαλούδης σημείωσε με νόημα ότι «αυτό να το αντιληφθούν και αυτοί που μας κυβερνούν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share