Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Εκτελεστές απήγαγαν ασθενή και τον διαμέλισαν! (Video)

Φρίκη!

2 Δεκεμβρίου 2019 13:20
Σοκ: Εκτελεστές απήγαγαν ασθενή και τον διαμέλισαν! (Video)

Σοκ έχουν προκαλέσει στο Μεξικό η εικόνα μιας ομάδας εκτελεστών που απαγάγουν ασθενή και στη συνέχεια οι Αρχές τον βρίσκουν διαμελισμένο!

Φρίκη: Καθηγητής διαμέλισε μαθήτρια του! Οι λεπτομέρειες σοκάρουν!

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται οι επτά μασκοφόροι εκτελεστές – μέλη του καρτέλ ναρκωτικών Santa Rosa de Lima να μπουκάρουν με προτεταμένα τα όπλα τους σε δωμάτια του Γενικού Νοσοκομείου της Σαλβατιέρα στο Γκουαναχουάτο, στο νότιο Μεξικό.

Κρατώντας έναν φύλακα ασφαλείας ως όμηρο και αναγκάζοντάς τον να τους βοηθήσει να βρουν τον «στόχο» τους οι πληρωμένοι φονιάδες των καρτέλ, που αποτελούν τεράστια πληγή για τη χώρα, ελέγχουν ένα -ένα τα δωμάτια όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσαν μεξικανικά δίκτυα.

Θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού! Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του; (Video)

Κάποια στιγμή, προς το τέλος του βίντεο, οι πληρωμένοι δολοφόνοι διακρίνονται να βγαίνουν από ένα δωμάτιο κουβαλώντας έναν ασθενή με φορείο και εξαφανίζονται, αφού προηγουμένως έχουν σωριάσει στο έδαφος τον φύλακα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι ένοπλοι έκλεψαν τα κινητά των μελών του προσωπικού του νοσοκομείου για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε σε διασταύρωση το διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με σεντόνι κι ένα μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι, που όμως δεν κοινοποιήθηκε. Όπως επιβεβαιώθηκε το πτώμα ανήκε στον απαχθέντα ασθενή. Δεν ήταν όμως το μοναδικό θύμα του καρτέλ, αφού άλλες δύο ομάδες ενόπλων έκαναν αντίστοιχες εφόδους σε άλλα νοσοκομεία την ίδια μέρα, στις 21 Νοεμβρίου κι απήγαγαν και εκτέλεσαν άτομα που είχαν εισαχθεί με τραύματα από σφαίρες.

Φρίκη: Βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα μαθήτριας!

Συνεχίζεται η φρίκη στην Ρωσία αφού βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο σώμα της μαθήτριας που σκότωσε ο καθηγητής!

Δύτες ανέσυραν από ποταμό στην περιοχή Κίροφσκι της Αγίας Πετρούπολης ένα δέμα με μέλη του τεμαχισμένου σώματος της 24χρονης φοιτήτριας Αναστάσια Γιεστσένκο.

Η κοπέλα υπήρξε θύμα δολοφονίας του επιφανούς Ρώσου ιστορικού Όλεγκ Σοκολόφ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας

Ο 63χρονος Όλεγκ Σοκόλοφ, καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και ειδικός στον Ναπολέοντα, ανασύρθηκε μεθυσμένος από τον ποταμό Μόικα έχοντας στο σακίδιό του δύο κομμένα χέρια και ένα πιστόλι κρότου. Στην αστυνομία ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την παλιά του φοιτήτρια Αναστάσια Γετσένσκο, 24 ετών, με την οποία μοιραζόταν την ζωή του.

Έγκλημα σοκ: Σκότωσε και διαμέλισε την αδερφή του!

Ο 45χρονος David Haggard κατηγορείται ότι σκότωσε και διαμέλισε την 27χρονη αδερφή του το 2016 της οποίας η σορός βρέθηκε σε μια βαλίτσα σε πόλη βόρεια του Σιάτλ.

Δικαστήριο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, όρισε εγγύηση 2 εκατομμύρια δολάρια για τον 45χρονο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μητέρα σκότωσε τον 20 μηνών γιο της επειδή "λέρωσε την πάνα του"

Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο David Haggard σκότωσε την Jamie Haggard, την διαμέλισε και στη συνέχεια αποπειράθηκε να κάψει το πτώμα της.

Οι Αρχές υποπτεύονται ότι η δολοφονία μπορεί να έγινε μετά από τσακωμό των δύο για τη χρήση ναρκωτικών. Φίλοι της οικογένειας ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια καυγάδισαν στο σπίτι που μοιράζονταν στις 9 Ιουνίου 2016 και από τότε κανείς δεν είδε ξανά την Jamie.

Οδοκαθαριστές που μάζευαν τα σκουπίδια σε δρόμο το Μάιο του 2018, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα καθώς εντόπισαν τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν το διαμελισμένο πτώμα της 27χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share