Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού! Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του; (Video)

Δραματικές ώρες για την οικογένειά του!

29 Νοεμβρίου 2019 07:44
Θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού! Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του; (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού, με τον πατέρα του προβαίνει σε αποκαλύψεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις!

Καταιγιστικές εξελίξεις στην απαγωγή του Έλληνα ναυτικού στο Τόγκο! (Video)

Δραματικές ώρες περνάει η οικογένεια του νεαρού Έλληνα ναυτικού, που απήχθη μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του, στη Δυτική Αφρική, πριν από 5 εβδομάδες.

Ο πατέρας του απαχθέντος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και είπε χαρακτηριστικά: "Ελπίζουμε ότι οι διαπραγματευτές θα πετύχουν".

Δείτε το βίντεο:

Θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού: Κανένα ίχνος ζωής από τον 20χρονο! (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού, με τον 20χρονο να μην έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής!

Θρίλερ δίχως τέλος με την απαγωγή στο Τόγκο! Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Έχει πρόβλημα υγείας!» (Video)

Στο «σκοτάδι» βρίσκονται οι γονείς του Έλληνα ναυτικού, καθώς και οι υπόλοιποι φορείς, όπως το υπουργείο Ναυτιλίας και το υπουργείο Εξωτερικών, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν πού πήγαν οι απαγωγείς με τους 4 ναυτικούς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μαρτυρά την τύχη του Δημήτρη και των υπολοίπων, με το δράμα των γονιών του να μην έχει τελειωμό.

Θρίλερ με την απαγωγή του 20χρονου από πειρατές στο Τόγκο! Τι εκτιμά πρώην μισθοφόρος; (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του 20χρονου Έλληνα δοκίμου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού, ο οποίος απήχθη από πειρατές, μαζί με ακόμη τρία μέλη του πληρώματος πλοίου που δέχθηκε επίθεση στο Τόγκο.

Θρίλερ δίχως τέλος με την απαγωγή στο Τόγκο! Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Έχει πρόβλημα υγείας!» (Video)

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας και έκτοτε οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Οι συγγενείς του 20χρονου αγωνιούν καθώς, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, πρέπει να λαμβάνει καθημερινή φαρμακευτική αγωγή, την οποία – φυσικά – δεν έχει μαζί του.

Ο Γιάννης Ροβύθης, πρώην μισθοφόρος και Γενικός Διευθυντής εταιρείας φρουρών, μιλώντας στον ΑΝΤ1 διευκρίνισε πως οι πειρατές, συνήθως, έχουν τρεις μεθόδους δράσης.

Η μία είναι η ένοπλη ληστεία, που μπορεί να φτάσει μέχρι και ένα πλιάτσικο. Η δεύτερη, η «απαγωγή» του πλοίου και του πληρώματος αυτού και η τρίτη, αυτή που εφαρμόστηκε στην εν λόγω περίπτωση, η απαγωγή μελών του πληρώματος για λύτρα.

Ο κ. Ροβύθης σημείωσε πως οι απαγωγείς βλέπουν τους ομήρους σαν «κεφάλαιο» και «εφόσον συμμορφώνονται στους κανόνες που τους επιβάλουν, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «οι πειρατές θα επικοινωνήσουν με εκπροσώπους της εταιρείας, για να ζητήσουν λύτρα. Συνήθως υπάρχει κάποια καθυστέρηση για να μεταφέρουν τους ομήρους σε κάποιο σημείο που θεωρούν ασφαλές και να δημιουργήσουν περαιτέρω αγωνία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share