Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 59χρονου στην Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι της εν διαστάσει συζύγου του; (Video)

Νέες αποκαλύψεις!

14 Οκτωβρίου 2019 09:18
Δολοφονία 59χρονου στην Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι της εν διαστάσει συζύγου του; (Video)

Μια οικογενειακή τραγωδία ξετυλίγεται ενώπιον των αστυνομικών αργών από χθες, μετά τον καυγά και τη δολοφονία ανάμεσα στην 31χρονη και τον εν διαστάσει 59χρονο σύζυγό της, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα με μαχαίρι που του κατάφερε η γυναίκα, έξω από το Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Αλικαρνασσού στην Κρήτη, όπου σύχναζαν το θύμα και η δράσης. Δολοφονία στην Κύπρο: «Πάγωσε» το δικαστήριο από τις καταθέσεις! «Είδα δύο γυμνά πόδια μέσα σε λίμνη αίματος» (Video)

Η γυναίκα που έχει παραδεχτεί την πράξη της, ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε, σε ένα, ούτως ή άλλως, δυσλειτουργικό οικογενειακό περιβάλλον, με τους γονείς να ταλαιπωρούνται λόγω πολλών προβλημάτων.

Θύματα σε αυτή την υπόθεση και τα τρία παιδιά της οικογένειας, με το μικρότερο περίπου 6 ετών. Τα παιδιά ήδη ζούσαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον και μετά το έγκλημα τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για αυτά που ήρθαν στη ζωή υπό τόσο δυσχερείς συνθήκες.

Δολοφονία Κρήτη: Τι έδειξε το τεστ DNA για το παιδί του άτυχου καρδιολόγου;

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε το 2017 στην Κρήτη. Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

Αυτή τη φορά, αφορούν στο ανήλικο παιδί της οικογένειας, καθώς την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως το πόρισμα της πραγματογνώμονα για το τεστ πατρότητας στο 6χρονο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου είχε ορίσει πραγματογνώμονα μοριακή βιολόγο-γενετίστρια προκειμένου να γνωμοδοτήσει αν ο άτυχος γιατρός ήταν ο φυσικός του πατέρας. Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Κωνστανίνου Κατσίφα: Μυστηριώδης παραίτηση του εισαγγελέα! (Video)

Ο Βαγγέλης Στρατουδάκης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας, με δήλωσή του στο cretalive, τονίζει: «Tο αποτέλεσμα της εξέτασης DNA αποδεικνύει περίτρανα πως το παιδί της εντολέως μου είναι και παιδιού του άτυχου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεχνικού μας συμβούλου Γιώργου Φιτσιαλού, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πατρότητα του 6χρονου παιδιού. Το πόρισμα, με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99% καταρρίπττει κάθε αμφιβολία. Άλλωστε εμείς ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθήσαμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία της εξέτασης DNA καθώς δεν ήταν δίκαιο να ακούγεται οποιαδήποτε ψευδής ή συκοφαντική είδηση και αναφορά σχετικά με την πατρότητα του παιδιού. Το αποτέλεσμα από την δικαστική πραγματογνώμονα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη».

Φρίκη: Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της!

Για τον θάνατο του ανάπηρου εγγονού της, από υπερβολική δόση χαπιών κατηγορείται μια 87χρονη γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ.

Μια 87χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της, δίνοντάς του υπερβολική δόση χαπιών.

Ο 30χρονος Τζόελ Παρκς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της γιαγιάς του, από την αδερφή του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Δολοφόνησαν youtuber! Tο τελευταίο δραματικό τηλεφώνημα στους γονείς της! (photo)

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 87χρονη Λίλιαν Παρκς έδωσε υπερβολική δόση χαπιών στον εγγονό της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το NBC, ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν θα έφευγε και η ίδια από τη ζωή.

Ο Τζόελ, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθεί, έμενε σε ένα σπίτι όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα έμενε με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του είχε πεθάνει ενώ είχε αποξενωθεί από τη μητέρα του. Η Λίλιαν Πάρκς κρατείται και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση ενώ αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share