Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Τη χτύπησε με λοστό στο κεφάλι πάνω από 30 φορές! Η ανατριχιαστική περιγραφή του!

9 Οκτωβρίου 2019 14:52
Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Ένας άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του με λοστό, έδωσε κατάθεση με δάκρυα τη Δευτέρα, λέγοντας ότι «σκότωσα τη γυναίκα που αγαπάω», αφού εκείνη τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία. Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος Ντέιβιντ, στέλεχος της τράπεζας British Barclays, ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης του σε δικαστήριο του Λίβερπουλ, ότι ένιωθε «απαίσια» που χτύπησε τη γυναίκα του Άννα-Μαρία, στο κεφάλι με το εργαλείο περισσότερες από 30 φορές στο σπίτι τους. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

«Σκότωσα τη γυναίκα που αγαπώ. Είναι φρικτό να το κάνει κανείς», κατέθεσε σχετικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το 2018.

«Παραληρούσε ότι ήμουν κακός γονιός, λέγοντας ότι είμαι άχρηστος» είπε ο δράστης. «Με αποκάλεσε αδύναμο και άχρηστο. Είναι κάπως εξευτελιστικό - είχαμε, εγώ είχα στυτική δυσλειτουργία. Δεν είχα καλές επιδόσεις».Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Το επί 22 χρόνια ζευγάρι ξεκίνησε έναν καυγά, αφού ο άνδρας είχε πάει στον στάβλο για να πάρει κάποια εργαλεία για κάποιο μερεμέτι, κάτι που προφανώς εξόργισε τη σύζυγό του, η οποία έπασχε από αυτισμό και υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία.

Όπως είπε ο Ντέιβιντ στο δικαστήριο, η 49χρονη Άννα Μαρία φώναζε ότι ήταν «τρελός» και ότι «θα τα έκανε πάλι σκ...», πριν να απευθυνθεί στην έφηβη κόρη τους και να της κάνει κριτική για τα ρούχα της, τα οποία θεώρησε πολύ αποκαλυπτικά.

Σε κάποιο σημείο χαστούκισε τον άνδρα. Εκείνος άρπαξε την κουκούλα του παλτού της και στη συνέχεια λιποθύμησε. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το επόμενο που θυμόταν ήταν ότι στεκόταν «δίπλα στη σορό της».

«Υπήρχε αίμα στα χέρια μου και ο λοστός» είπε. «Εκείνη βρισκόταν στο πάτωμα».

Μετά την επίθεση, ο Ντέιβιντ ανέφερε ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, πλένοντας τα χέρια του και τον λοστό και καίγοντας την μπλούζα του που ήταν γεμάτη αίματα.

Η πολιτική αγωγή κατηγορεί τον άνδρα ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ισχυρίζονται ότι υπέστη «απώλεια αυτοελέγχου».

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share