Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου στο Χαλάνδρι: Κηδεύεται μαζί με τον δολοφόνο - πατέρα του!

Μετά από επιθυμία της μητέρας!

9 Απριλίου 2019 14:25
Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου στο Χαλάνδρι: Κηδεύεται μαζί με τον δολοφόνο - πατέρα του!

Βαρύ είναι το κλίμα στο κοιμητήριο της Παλλήνης, όπου σε λίγη ώρα θα γίνει η κηδεία του τετράχρονου Βασίλη και του πατέρα του, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το ίδιο του το σπλάχνο μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, πριν αφαιρέσει με την ίδια καραμπίνα και τη δική του ζωή.

Από νωρίς, έξω από το νεκροταφείο υπήρχε διακριτική παρουσία των αστυνομικών, για την αποφυγή εντάσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ζήτησε γιος και πατέρας να ταφούν μαζί.

Ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρισε και τους δύο νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Τους έψαχνε από το βράδυ του Σαββάτου, όμως ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της.

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, μαζί με την αδελφή της πήγαν στο σπίτι για να δουν αν είναι καλά. Χτύπησαν το κουδούνι, αλλά δεν απάντησε κανείς. Η 21χρονη μητέρα πήγε στη σπιτονοικοκυρά και τη ρώτησε αν είχε δεύτερο κλειδί, εκείνη όμως της απάντησε αρνητικά.

Τότε έσπρωξε την μπαλκονόπορτα και μπήκε στο σπίτι. Δευτερόλεπτα μετά οι σπαρακτικές κραυγές της σήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στο πόδι. Η αδελφή της εκλιπαρούσε να καλέσει κάποιος ένα ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Ο μικρός Βασίλης κείτονταν νεκρός πάνω στο κρεβατάκι του και δίπλα του ήταν το άψυχο σώμα του πατέρα του.

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις», έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 27χρονος και βρέθηκε δίπλα του, ποτισμένο με το αίμα και των δύο.

Η μητέρα κατέρρευσε. Στη γειτονιά όλοι μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό νεαρό, που μοναδική του έγνοια ήταν το παιδί του. Μετά την απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, είχε αφιερώσει τη ζωή του στο μικρό αγόρι.

Γείτονες είπαν πως ήταν ένα χαρούμενο παιδάκι, γεμάτο ζωντάνια. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 27χρονος πατέρας σκότωσε το ίδιο του το παιδί.

Η οικογένεια της 21χρονης ωστόσο κάνει λόγο για έναν βίαιο άνδρα που απειλούσε τη σύζυγό του ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στους δικούς της αν τον εγκατέλειπε. Συγγενείς του είπαν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά από τον θάνατο του δικού του πατέρα και πως είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να πάρουν εισαγγελική παραγγελία, ώστε να νοσηλευτεί σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η διαδικασία αυτή όμως έμεινε στη μέση και κανείς δεν πρόλαβε την τραγική κατάληξη της περασμένης Κυριακής.

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: ''Ο 27χρονος προσπαθούσε να αποκόψει την ανιψιά μου από την οικογένεια''

Η μάνα της 21χρονης λυγίζει μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε το σπιτικό της!

Να σας θυμίσουμε: Οικογενειακές τραγωδίες με... δολοφόνους γονείς που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος στο Χαλάνδρι, λίγο πριν αφαιρέσει με καραμπίνα τη ζωή του 4χρονου γιου του και αυτοκτονήσει, εξετάζει τώρα η αστυνομία. Φέρεται να κατηγορεί την σύζυγο του για εγκατάλειψη.

Όλο και περισσότερο φως πέφτει στα αίτια της οικογενεικής τραγωδίας έκτος από το συγκινιτικά λόγια της γιαγιάς της άτυχης μάνας μίλησε για την οικογενειακή κατάσταση του ζευγαριού η θεία της αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές για τον χαρακτήρα του πατέρα που σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

'' Ανυσυχούσαμε πολύ για την ανιψιά μου, Ο 27χρονος προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια μας, δεν της φερόταν καλά''.

Δείτε αναλυτικά τι είπε η θεία της μάνας στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: star.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι είπε η τραγική γιαγιά του άτυχου παιδιού;

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Δείτε για πρώτη φορά τον παιδοκτόνο αλλά και τον 4χρονο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share