Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

''Δεν μπορούσα να...'' To σημείωμα που άφησε ο πατροκτόνος λίγο πριν σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και αυτοκτονήσει!

Οι ραγδαίες εξελίξεις από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

8 Απριλίου 2019 13:03
''Δεν μπορούσα να...'' To σημείωμα που άφησε ο πατροκτόνος λίγο πριν σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και αυτοκτονήσει!

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Οι φρικιαστικές εικόνες που έκαναν μέχρι και τους αστυνομικούς να ξεσπάσουν σε κλάματα!

Νέα αποκάλυψη στην οικογενειακή τραγωδία είναι το σημείωμα που άφησε ο πατροκτόνος λίγο πριν πυροβολήσει τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια βάλει τέλος στη ζωή του. Το τραγικό νεό αποκάλυψε η εκπομπή ''Mαζί σου''.

Δείτε τι αναφέρει στο παρακάτω βίντεο:

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: ''Ήταν ένας άγγελος αγαπούσε πολύ το παιδί του'' η συγκινητική μαρτυρία!

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες! Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ η μάνα! Οι μαρτυρίες που συγκλονίζουν!

Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά μητέρα (κατά πληροφορίες ηλικίας; 21 ετών) του 4χρονου παιδιού του. Ο 27χρονος δούλευε παλαιότερα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας ενώ τελευταία απασχολούνταν σε εταιρεία με έπιπλα. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται.Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Οι φρικιαστικές εικόνες που έκαναν μέχρι και τους αστυνομικούς να ξεσπάσουν σε κλάματα!

Οι μαρτυρίες του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και των γειτόνων συγκινούν ''Ήταν ένας άγγελος αγαπούσε πολύ το παιδί του και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα'' αποκαλύπτεί γειτόνισσα σήμερα στη εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεγφανίδου. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share