Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οικογενειακές τραγωδίες με... δολοφόνους γονείς που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Όλοι τις θυμάστε!

8 Απριλίου 2019 21:34
Οικογενειακές τραγωδίες με... δολοφόνους γονείς που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Το περιστατικό στο Χαλάνδρι όπου 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές τραγωδίες που συγκλόνισαν τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.

Με λίγες λέξεις, γραμμένες σε ένα κομμάτι χαρτιού, ο 27χρονος που σκότωσε τον 4χρονο γιο του και έβαλε τέλος στη δική του ζωή, προσπάθησε να «εξηγήσει», με τη δική του «λογική», την πράξη του. «Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις»…

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, στο σημείωμα του αναφέρεται σε εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, σημειώνοντας ότι «χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη» και ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση». Στο σημείωμα του ο 27χρονος αναφέρει ότι είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος και καταλήγει γράφοντας μια «μεγάλη συγγνώμη».



Σχεδόν πριν από 20 ημέρες, μία 46χρονη γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι την 4χρονη κόρη της στον Νέο Κόσμο και στη συνέχεια πήδηξε και εκείνη στο κενό, ενώ ο σύζυγός της προσπαθούσε να μπει στο σπίτι. Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τον Φεβρουάριο του 2018, στην Πετρούπολη, μία 19χρονη μητέρα μόλις γέννησε το παιδί της στην τουαλέτα του σπιτιού της, τύλιξε ένα κορδόνι γύρω από τον λαιμό του και του έφραξε το στόμα με χαρτιά, Στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια μαζί με τη μητέρα της. Στις Αρχές δήλωσε ότι έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη.

Τον Αύγουστο του 2017, επίσης στην Πετρούπολη, η 18χρονη Ειρήνη μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που έγινε εξ ολοκλήρου δεκτό από το δικαστήριο,ο 56χρονος φέρεται να μαχαίρωσε την κόρη του, να την στραγγάλισε και να αποπειράθηκε να της προκαλέσει ασφυξία. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας λάδι μαγειρικής έβαλε τέσσερις εστίες φωτιάς στο σπίτι. Η άτυχη 18χρονη είχε καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας και επιπλέον 10ετούς κάθειρξης στον κατηγορούμενο που προχώρησε στο έγκλημα επειδή ζήλευε τη γυναίκα του.

Ήταν Δεκέμβριος του 2017 όταν ένας αστυνομικός έπειτα από διαμάχη με τη σύζυγο και την πεθερά του, τις σκότωσε με το όπλο του και μετά πυροβόλησε την κόρη του ενώ κοιμόταν. Μετά έστρεψε την κάννη στον εαυτό του. Είπαν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τον Νοέμβριο του 2017, η Πυροσβεστική έφθασε σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη όπου είχε ειδοποιηθεί για φωτιά. Μόλις έσπασαν την πόρτα, οι πυροσβέστες βρήκαν γραμμένες στους τοίχους τις λέξεις "σας βαρέθηκα όλους". Έκλεισε τις πόρτες και έβαλε φωτιά. Πέθανε από ασφυξία μαζί με τα δίδυμα παιδιά του. Ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Φρίκη προκάλεσε η περίπτωση της 4χρονης Άννυ, τον Απρίλιο του 2015, όταν πατέρας κάνοντας χρήση ναρκωτικών, επί τρία 24ωρα τεμάχιζε το παιδί του. Κάποια μέλη του τα έβρασε και άλλα τα πέταξε στα σκουπίδια. Και αυτός ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού.

Δείτε όλα τα εγκλήματα που έχουν συμβεί στο Athensmagazine.gr!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share