Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της μικρής Άννυ: Τι συμβαίνει με τον πατέρα - κτήνος;

Το έγκλημα που "πάγωσε" το Πανελλήνιο!

25 Σεπτεμβρίου 2018 11:02
Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της μικρής Άννυ: Τι συμβαίνει με τον πατέρα - κτήνος;

Η ανατριχιαστική υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ αναμένεται να ξαναζωντανέψει στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η δίκη ξεκινά την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και στο εδώλιο θα καθίσει για μια ακόμα φορά ο πατέρας της μικρής, Σάββας Μπακάρτζιεφ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος έχει μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Κέρκυρας και ότι στο κελί του τον επισκέφθηκε ψυχίατρος, ο οποίος τον υπέβαλε σε σειρά ερωτημάτων για όσα συνέβησαν την άνοιξη του 2015 στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα.

Στην έκθεσή του ο ψυχίατρος αναφέρει ότι πρόκειται για ψυχοπαθητική προσωπικότητα, διευκρινίζοντας όμως ότι η διαταραχή αυτή δε μειώνει τον καταλογισμό στις εγκληματικές του πράξεις.

Περιγράφεται ως ένας άνθρωπος βουτηγμένος στην παραβατικότητα και τα ναρκωτικά με αντικοινωνική προσωπικότητά, ο οποίος στον δικό του αξιακό κώδικα δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν έκανε κάτι κακό ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τον Σκλαβενίτη που ξέρατε: Τι αλλάζει στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Άφαντος ο φίλος του πατέρα της Άννυ
Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει ενεργοποιηθεί για τον φίλο του πατέρα της Άννυ, Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστό ως «Νίκι», ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τη βραδιά του θανάτου του παιδιού και φέρεται να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξαφάνισή του πτώματός της.

Ο «Νίκι» παραμένει άφαντος και δεν αποκλείεται να έχει εγκαταλείψει τη Βουλγαρία.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης
Στις 21 Απριλίου 2015, η μητέρα της μικρής Άννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της 4χρονη κόρης της, λέγοντας ότι κάποιος την άρπαξε από την παιδική χαρά, όπου είχε πάει μαζί με μια φίλη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τατιάνα πήρε το... όπλο της: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα της η Στεφανίδου απέναντι σε ΚουΚου και Σκορδά;

Στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι το παιδί δεν είχε πάει ποτέ στην παιδική χαρά, με τον πατέρα του να ισχυρίζεται ότι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους μέσα στη νύχτα κι έφυγε, ενώ η μητέρα της ήταν σε ταξίδι στη Γερμανία.

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ πιο ανατριχιαστική. Ο 27χρονος πατέρας της μικρής μέχρι και τώρα δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία της μικρής, αλλά παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του και το πέταξε στα σκουπίδια, ακόμα και μέσα στην τουαλέτα.

Όπως ομολόγησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 9 Απριλίου ξύπνησε και βρήκε την Άννυ νεκρή δίπλα του. Η περιγραφή των πράξεών του μετά είναι φρικιαστική. Παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το άψυχο κορμάκι του, το έβρασε στην κατσαρόλα και μετά πέταξε τα κομμάτια του ακόμα και μέσα στην τουαλέτα.

Όταν επέστρεψε η μητέρα του παιδιού σκαρφίστηκε μια ολόκληρη ιστορία για την εξαφάνισή της, αλλά η ανατριχιαστική αλήθεια αποκαλύφθηκε, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Πρωτόδικα το δικαστήριο καταδίκασε τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.

Η μητέρα του παιδιού, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα καταδικάστηκε σε εξαετή κάθειρξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share