Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του δολοφόνου! Νέα προθεσμία για την απολογία του!

Τι συνέβη;

8 Απριλίου 2019 14:37
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του δολοφόνου! Νέα προθεσμία για την απολογία του!

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί έλαβε ο 30χρονος από τη Βουλγαρία που κατηγορείται για τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Μια απόδειξη από αγορά ρούχων "έδειξε" τον Βούλγαρο!

Αιτία για το νέο αίτημα προθεσμίας ήταν η αιφνίδια παραίτηση του μέχρι πρότινος συνηγόρου του, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος λίγο πριν μπει στο γραφείο της 19ης ανακρίτριας παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του.

Σε δήλωση του στους δημοσιογράφους, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι δε θα εκπροσωπεί πλέον τον κατηγορούμενο, χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους της παραίτησής του. Δολοφονία Μακρή: Δεν ανοίγει το στόμα του ο εκτελεστής του επιχειρηματία!

Στον κατηγορούμενο δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί, αφού συναίνεσε στη κράτησή του προκειμένου να βρεθεί νέος δικηγόρος για να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ανατροπή στην σημερινή απολογία του 30χρονου φερόμενου ως δολοφόνου!

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 30χρονος Βούλγαρος που φέρεται να δολοφόνησε τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Όπως φαίνεται υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του φερόμενου ως εκτελεστή. Αυτός είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή: Για πρώτη φορά φωτογραφίες του!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως από την ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του άνδρα και τον εντοπισμό του σημείο -κλειδί αποτέλεσε το γεγονός ότι ο 31χρονος Βούλγαρος μία μόλις ημέρα πριν από την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, είχε αγοράσει τα ρούχα που φορούσε κατά την εκτέλεση του 46χρονου. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Μακρή: Καταζητείται ο αδερφός του Βούλγαρου!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 31χρονος Βούλγαρος που από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα έως και την ημέρα της δολοφονίας διέμενε σε ξενοδοχείο, είχε ξεχάσει στο δωμάτιο του μία απόδειξη από την αγορά ρούχων, την οποία εντόπισαν οι αρχές και κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν. Η ανατροπή δείχνει πως τα ρούχα που τελικά ταυτοποιήθηκαν είναι μικρότερα από τη σωματική διάπλαση του ίδιου.

Δείτε αναλυτικά την τροπή της υπόθεσηςστο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share