Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Μια απόδειξη από αγορά ρούχων "έδειξε" τον Βούλγαρο!

Τι αναφέρουν τα στοιχεία;

5 Απριλίου 2019 13:37
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Μια απόδειξη από αγορά ρούχων

Εχθές, έξι μήνες μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία Μακρή, ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής, που φέρεται να είναι ο βασικός κατηγορούμενος για το έγκλημα, προσήχθη στην αστυνομία μετά από έρευνα που έκρινε τη σύλληψη του δράστη στις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως από την ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του άνδρα και τον εντοπισμό του σημείο -κλειδί αποτέλεσε το γεγονός ότι ο 31χρονος Βούλγαρος μία μόλις ημέρα πριν από την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, είχε αγοράσει τα ρούχα που φορούσε κατά την εκτέλεση του 46χρονου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 31χρονος Βούλγαρος που από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα έως και την ημέρα της δολοφονίας διέμενε σε ξενοδοχείο, είχε ξεχάσει στο δωμάτιο του μία απόδειξη από την αγορά ρούχων, την οποία εντόπισαν οι αρχές και κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν. Αναλύοντας τους κωδικούς της απόδειξης και συγκρίνοντας τα ρούχα με εκείνα που φαίνεται να φορά στο βίντεο της εκτέλεσης ο δράστης, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και τον ταυτοποίησαν!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι καταζητείται και ο αδερφός του Βούλγαρου, ο οποίος φαίνεται πώς εμπλέκεται στη δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

Ο 31χρονος συλληφθείς μαζί με τον 35χρόνο αδερφό του, που καταζητείται, έφθασαν στην Ελλάδα από την Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή 19 ήμερες πριν την εκτέλεση του συμβολαίου. Διέμεναν σε ξενοδοχεία και παρακολουθούσαν τον στόχο τους καταστρώνοντας προσεκτικά το σχέδιο τους, έτσι ώστε να αποκλείσουν και το παραμικρό ενδεχόμενο να γίνει λάθος.

Όπως φαίνεται ο άνδρας έπεσε στην «τσιμπίδα» των αστυνομικών, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει - όπως εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.- ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου. Κάτι τέτοιο συνηγορούν από το γεγονός ότι μόλις συνελήφθη ο 31χρονος εκτελεστής για τη δολοφονία Μακρή, ρώτησε τους αστυνομικούς όχι για ποια υπόθεση μιλάνε, αλλά σε ποιον μήνα αναφέρονται.

Βικτώρια Καρύδα: ''Τα παιδιά μου δεν είναι καλά!'' Πνίγει τον πόνο της - Προσπαθεί να μείνει δυνατή για τα παιδιά της!

Η Βικτώρια Καρύδα σπάει τη σιωπή της και μιλά στις κάμερες μετά τη σύλληψη του δολοφόνου του Γιάννη Μακρή, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, από τις αρχές.

Φανερά ανακουφισμένη εμφανίστηκε μετά τη σύλληψη του δράστη. Το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και ευχήθηκε τα χειρότερα για τον άνθρωπο που της στέρησε τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των δυο παιδιών της.

"Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο", είπε το μοντέλο στις κάμερες.

Δολοφονία Μακρή: Δεν ανοίγει το στόμα του ο εκτελεστής του επιχειρηματία!

Στη σύλληψη του δολοφόνου του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή προχώρησε σήμερα η ελληνική αστυνομία. Πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη για το φονικό το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018, να είχε και συνεργό, ο οποίος καταζητείται και δεν είναι άλλος από τον 35χρονο αδελφό του.

Αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση πιθανολογούν το σενάριο των «ενοικιαζόμενων εκτελεστών» του εξωτερικού πίσω από τα δύο αδέρφια-εκτελεστές από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα δύο αδέλφια φέρεται να είχαν έρθει στην Ελλάδα δεκαπέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία ενώ έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, κατά τη διάρκεια των προπαρασκευαστικών ενεργειών και παρακολούθησης του στόχου τους.

Να υπενθυμίσουμε, ότι νωρίτερα, η Βικτώρια Καρύδα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τον δολοφόνου του άνδρα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ταυτοποιείται 100%» η παρουσία τους στο χώρο της δολοφονίας το μοιραίο βράδυ.

Οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν για τις επικοινωνίες τους κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης που ανήκουν σε πρόσωπα ανύπαρκτα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. Μετά τη δολοφονία τα δύο αδέλφια έφυγαν με ΚΤΕΛ για τη Βουλγαρία ενώ η επιστροφή του 31χρονου δεν αποκλείεται να συνδέεται με την εκτέλεση ενός ακόμη συμβολαίου θανάτου.

Ωστόσο, ο ύποπτος από την ώρα που συνελήφθη δεν έχει πει ούτε μία λέξη. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, στην κυριολεξία δεν έχει ανοίξει καν το στόμα του να πει το ο,τιδήποτε - ούτε καν το όνομά του. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω της δικηγόρου του. Εξ ου και οι αστυνομικοί του κόλλησαν το παρατσούκλι «μουγγός».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share