Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"To κρανίο ήταν της Αγγελικής Πεπόνη! Ήταν θαμμένα για..." - Αποκαλύψεις φωτιά στην Πρέβεζα!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

17 Οκτωβρίου 2018 11:39

Μνήμες από την υπόθεση της εξαφάνισης της 26χρονης Αγγελική Πεπόνη τον Ιούλιο του 2010 ξύπνησε η εύρεση κρανίου το περασμένο Σάββατο το πρωί από ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, που έκανε εργασίες στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, κοντά στο Μύτικα.

Αμέσως το συνεργείο καθαρισμού κάλεσε την αστυνομία και το κρανίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ χθες η οικογένεια της εξαφανισμένης εδώ και οκτώ χρόνια Αγγελικής Πεπόνη έδωσε στις Αρχές δείγμα dna προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για την 26χρονη Αγγελική.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr στενό συγγενικό πρόσωπο της Αγγελικής Πεπόνη, η οικογένεια της 26χρονης πιστεύει ότι το κρανίο ανήκει σε αυτήν και πως η νεαρή κοπέλα δολοφονηθηκε από 59χρονο άνδρα, τον οποίο είχαν υποπτευθεί από την πρώτη στιγμή της μυστηριώδους εξαφάνισής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκέλαδος στον Alpha: Η μεγάλη απόφαση του Κοντομήνα για την Μενεγάκη που ανατρέπει τα δεδομένα!

Το κρανίο βρέθηκε πολύ κοντά στην οικία και την δουλειά του φίλου της 26χρονης κοπέλας και φερόμενου ως υπαίτιου για την εξαφάνιση της.

«Πιστεύω ότι η εμφάνιση του κρανίου έχει σχέση με την υπόθεση της Αγγελικής. Οι αστυνομικοί μας ρώτησαν εάν στο παρελθόν είχε πάθει κάποιο τροχαίο, προφανώς στο κρανίο υπάρχει κάποιο τραύμα. Η Αγγελική είχε ένα τροχαίο το 2009 και για αυτό τον λόγο έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση στο νοσοκομείο της Άρτας που είχε νοσηλευτεί για να δοθεί ο φάκελος. Γονείς και αδέρφια έδωσαν dna με σάλιο και περιμένουν όλοι τα αποτελέσματα. Έχουν «χτενίσει» την περιοχή και δεν έχουν βρει κάποιο άλλο οστό πέραν του κρανίου. Ένα ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού που καθάριζε την περιοχή, έπεσε τυχαία η τσάπα τους πάνω στο σημείο που ήταν θαμμένο το κρανίο. Από την αρχή πιστεύαμε πως ήταν δολοφονία και αυτό θα αποδειχθεί. Το κρανίο βρέθηκε ακριβώς ανάμεσα από το σπίτι του ανθρώπου που έχουμε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή και την καντίνα του» είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη

Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη, σύμφωνα με το star.gr, είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη τραγωδία της Τατιάνας Στεφανίδου: Η χειρότερη μέρα της ζωής της!

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για την εξαφάνιση της κοπέλας, αλλά το εφετείο τον αθώωσε το 2014.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για το κορίτσι. Πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ να ξεκλειδώσει το μυστήριο της εξαφάνισής της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share