Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξέλιξη βόμβα στον θάνατο της 16χρονης στον οδοντίατρο: Προφυλακιστέος ο ταξιτζής που την μετέφερε! (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

14 Ιουνίου 2018 15:47
Εξέλιξη βόμβα στον θάνατο της 16χρονης στον οδοντίατρο: Προφυλακιστέος ο ταξιτζής που την μετέφερε! (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη από τα Ιωάννινα.

Το 16χρονο κορίτσι πριν από περίπου 3,5 χρόνια επισκέφτηκε ορθοδοντικό στην Αλβανία μαζί με ταξιτζή, οικογενειακό φίλο της μητέρας της.

Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ ζωντανή στην Ελλάδα, καθώς ξεψύχησε μέσα στο ταξί που την μετέφερε πίσω στο σπίτι της.

Η περίεργη αυτή υπόθεση αναβίωσε και πάλι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων, καθώς μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο οδηγός ταξί κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ταξιτζής επιμένει πως είναι αθώος:

«Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που μπορεί να προφυλακιστώ. Αυτό που με ρωτούσαν συνέχεια εισαγγελέας και ανακριτής ήταν για τις ώρες της διαδρομής. Μου είπαν ότι την είχα μέσα στο αυτοκίνητό μου και περίμενα να πεθάνει για να την πάω στο νοσοκομείο».

Σαστισμένος, προσπαθούσε να καταλάβει για ποιο λόγο προφυλακίζεται. Ο ίδιος, επιμένει πως δεν τίθεται θέμα για γυναικολογική επέμβαση ή έκτρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Ο Πάνος που τραυματίστηκε; Στο Despacito;" - Το Twitter δίνει πόνο!

Όπως υποστηρίζει, πήρε την Κωνσταντίνα από το σπίτι της γιαγιάς της στην Αλβανία, την πήγε στην κομμώτρια για να φτιάξει τα μαλλιά της και μετά στους οδοντογιατρούς. Κατά την επιστροφή στα Γιάννενα είδε πως δεν ήταν καλά, και την πήγε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο αυτές οι χιλιομετρικές αποστάσεις έχουν μεγάλη απόκλιση και έτσι στήθηκε το κατηγορητήριο.

Πάνω σε αυτές τις 3,5 ώρες έχει στηθεί το κατηγορητήριο καθώς οι Αρχές δεν μπορούν να καταλάβουν τα κενά που υπάρχουν.

Από τις 11:00 που ο ίδιος δήλωσε ότι πήρε το κορίτσι από το χωριό Ντερμίσι της Αλβανίας όπου ήταν με την γιαγιά και τον παππού για να το μεταφέρει στην Αλβανία να το πάει στο νοσοκομείο των «Αγίων Σαράντα» όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος μεσολαβούν κάποιες ώρες που δε μπορούν να γίνουν κατανοητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ

Η μητέρα της κατέθεσε στον ανακριτή όλα όσα γνώριζε για το παιδί της.

Υποστηρίζει πως την έστειλε με τον ταξιτζή γιατί τον γνώριζε και ήταν έμπιστο πρόσωπο στην οικογένειά της.

Μάλιστα επιμένει πως η κόρη της δεν είχε σχέση, δεν ήταν έγκυος και δεν είχε κλειστεί κανένα ραντεβού σε γυναικολογική κλινική της Αλβανίας. Τονίζει πως ο οδοντίατρος ήταν ο μοναδικός προορισμός και πως ο οδηγός ταξί δεν ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας (εν διαστάσει με τη μητέρα της), από τη μέρα του χαμού της κόρης του δεν είχε σταματήσει από την πρώτη στιγμή να ψάχνει την αλήθεια καθώς δεν πείστηκε ποτέ ότι ο θάνατος της κόρης του προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

«Είπε η μάνα της ότι μίλησε με τον ιατροδικαστή τον κ.Βουγιουκλάκη, και της είπε ότι το κορίτσι μου πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Εγώ αμέσως μετά από αυτό, πήγα στα Γιάννενα και μίλησα επί 4 ώρες με τον κ.Βουγιουκλάκη. Μου είπε με απλά λόγια, ότι πήραν ένα κουζινομάχαιρο και αφαίρεσαν από την Κωνσταντίνα τη μήτρα, τον εγκέφαλο, τη γλώσσα, τον τράχηλο. Και όταν τον ρώτησα ‘γιατί τον τράχηλο;” μου είπε ότι από εκεί θα φαινόταν η απόξεση. Αφαίρεσαν όλα τα γεννητικά της όργανα για να μη φανεί η επέμβαση που έγινε και η αιτία θανάτου» είχε δηλώσει παλαιότερα στο Star ο πατέρας της Κωνσταντίνας.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share