Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση η δολοφονία της γυναίκας στην Μάνδρα! (video)

Αποκαλύψεις "φωτιά"!

24 Μαΐου 2018 14:03
Μαφιόζικη εκτέλεση η δολοφονία της γυναίκας στην Μάνδρα! (video)

Μία γυναίκα, ηλικίας 51 ετών, δολοφονήθηκε στην περιοχή της Μάνδρας. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι, συγκεκριμένα είχε πυροβοληθεί δύο φορές. Η υπόθεση φέρεται να εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς λόγος γίνεται περί "μαφιόζικης εκτέλεσης".

Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο μέσα στην αυλή του διώροφου σπιτιού του, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα, από γείτονες.

H 51χρονη γύρισε στο σπίτι της, μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Η φίλη της συγκεκριμένα, την άφησε στην οικία της γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Ήταν μητέρα δύο αγοριών, -άνω των 20 ετών και τα δύο- και διαζευγμένη από τον επιχειρηματία - σύζυγό της, ο οποίος είναι πρόεδρος ΠΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Μάνδρα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της νεκρής και ποδοσφαιρικός παράγοντας!

Ο πρώην σύζυγος και η σχέση μετά το διαζύγιο
Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η δολοφονία θυμίζει μαφιόζικη εκτέλεση. Σημαντική πληροφορία είναι δε, ότι η γυναίκα είχε απευθυνθεί προ ημερών σε Εισαγγελέα, ζητώντας περιοριστικά μέτρα για άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο είχε συνάψει ερωτική σχέση μετά το διαζύγιό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκερκιμένος άνδρας προσπαθούσε να την προσεγγίσει ώστε να επανασυνδεθούν, αρχικά με δώρα και λουλούδια και μετά με απειλές. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες στρέφονται και στο παρελθόν του συζύγου.

Πρόκειται για έναν δραστήριο επιχειρηματία, ο οποίος δραστηροποιείται στον χώρο των φορτοεκφορτώσεων και μάλιστα είχε συνάψει και συμβόλαιο με την "Αθήνα 2004" κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπήρξε επίσης πρόεδρος σε ΠΑΕ θεσσαλικής πόλης. Ο πρώην σύζυγος είχε δεχτεί επιθέσεις στο παρελθόν και είχε κατηγορηθεί για κατοχή οπλισμού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο ένας της γιος ετοιμαζόταν για γάμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, ο πρώην σύζυγος και τα δύο τους παιδιά βρίσκονται από τη στιγμή που το έμαθαν στο σημείο, σοκαρισμένοι από την είδηση θανάτου της.

Οι γείτονες πάντως μιλούν για μια πολύ δραστήρια και αγαπητή γυναίκα. Η 51χρονη ζούσε με τον έναν της γιο στο διώροφο σπίτι, καθώς ο άλλος της γιος ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share