Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Ο Αλβανός πατέρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα τώρα ζητάει να βλέπει τα παιδιά του!

18 Ιανουαρίου 2018 09:40
Έγκλημα στην Χαλκιδική: Ο Αλβανός πατέρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα τώρα ζητάει να βλέπει τα παιδιά του!

Δυο χρόνια πέρασαν από τον βίαιο θάνατο της Λέλας Μαυρομάτη από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της. Το πένθος είναι ακόμα βαρύ στην οικογένειά της.

«Ασφαλώς και τους λείπει η μητέρα τους. Έχουν ανάγκη να λένε ακόμα και τη λέξη μαμά» δήλωσε στο Star ο πατέρας της Λέλας, Χαράλαμπος Μαυρομάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα χέρια της ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες..." - Αποκάλυψη - βόμβα για την 44χρονη από το Μεσολόγγι που ανατρέπει τα δεδομένα!

Οι γονείς της έχουν αναλάβει τα δυο αγόρια που άφησε πίσω της, ηλικίας 6,5 και 8 ετών σήμερα.

Ο 37χρονος Κλόντ Λέσι ο οποίος μαχαίρωσε τη μητέρα των παιδιών του μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του μεγάλου του γιου, και απήγαγε τον μικρό για 18 ημέρες, ζητά τώρα μέσα από τις φυλακές Φωκίδας να έχει επικοινωνία μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Δείτε για πρώτη φορά την απατημένη σύζυγο του γιατρού! (photo)

Η οικογένεια Μαυρομάτη υποστηρίζει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την υγεία αλλά και την ψυχική ηρεμία των δυο παιδιών.

Εκφράζουν φόβους όμως ότι ίσως στο μέλλον ο δράστης επιχειρήσει να επικοινωνήσει με τα παιδιά και ενδεχομένως να τους κάνει κακό.

Τα δυο μικρά αγόρια ζουν στην Ορμύλια Χαλκιδικής μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους, ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχίατρο προκειμένου να επουλωθούν τα τραύματα που άφησε στην ψυχή τους το άγριο φονικό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share