Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση έκπληξη από τα σούπερ μάρκετ Lidl: Προσφέρει 50.000 ευρώ

Η είδηση που προκαλεί συγκίνηση!

24 Ιανουαρίου 2021 12:18
Ανακοίνωση έκπληξη από τα σούπερ μάρκετ Lidl: Προσφέρει 50.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lidl Ελλάς στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη και τη φετινή, άκρως διαφορετική και δύσκολη, γιορτινή περίοδο. Έτσι, από 18 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών Playtive με τη μέθοδο του click away, η Lidl Ελλάς προσέφερε 5 ευρώ στον Οργανισμό «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής».

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 50.000€ για την επέκταση της δράσης του Δικτύου, που αφορά στη στήριξη ιδρυμάτων, φορέων και συσσιτίων, στον Νομό Αττικής. Το «Δίκτυο» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2013, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.

Lidl προσφορά

Έχει ως σκοπό τη θέσπιση ισχυρών θεμελίων για την εδραίωση προτύπων κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και την προώθηση της έννοιας της κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και συνοχής στη χώρα μας, κάνοντας την αγάπη πράξη! Έτσι σήμερα στηρίζει, για σίτιση και καθημερινές ανάγκες, 29 συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία, 41 φορείς και ιδρύματα και 31 συλλόγους και οργανώσεις.

Η Lidl Eλλάς στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δικτύου από το 2019, δωρίζοντας χρήματα για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών της ΜΚΟ Φάρος του Κόσμου και προϊόντα για τους συμπολίτες μας που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς και αυτό το αποδεικνύει η εταιρία καθημερινά με πράξεις. Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, δείτε εδώ τι έγινε με τους εργαζόμενους.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

youtube.com/user/lidlhellas

Lidl - "Σεισμός" στην αγορά με τη νέα ανακοίνωση

Ο βρετανικός βραχίονας της γερμανικής αλυσίδας εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Lidl, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 17,9% κατά τις τέσσερις εβδομάδες έως τις 27 Δεκεμβρίου, χάρη στο γεγονός ότι οι καταναλωτές αγόρασαν περισσότερα προϊόντα στα καταστήματα και τον προτίμησαν σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

σούπερ μάρκετ Lidl

Ο περασμένος μήνας ήταν για τα βρετανικά σούπερ μάρκετ, μήνας με τη μεγαλύτερη κίνηση που έχουν καταγράψει ποτέ, καθώς το κλείσιμο εστιατορίων, μπαρ και καφέ λόγω των περιορισμών για τον COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να δαπανήσουν 11,7 δισ. λίρες σε τρόφιμα, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών αγοράς Kantar. Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, δείτε εδώ τις νέες θέσεις εργασίας.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share