Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Είδηση "σεισμός" από τη Lidl Hellas: Άνοιξαν θέσεις εργασίας!

Σας αφορά!

12 Ιανουαρίου 2021 08:50
Είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστη είναι η είδηση που "έσκασε" από τη γνωστή αλυσίδα, σούπερ μάρκετ, Lidl Hellas, καθώς άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας. Είμαστε σίγουροι, ότι η είδηση αυτή, σας αφορά!

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ Lidl, αναζητούν νέους συναδέλφους! Ναι, καλά διαβάσατε. Η γνωστή αλυσίδα, παρόλη τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία στη χώρα μας, αναζητά ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και όρεξη για δουλειά!

Lidl Hellas

Γι' αυτό, άνοιξε 41 ολόκληρες θέσεις εργασίες! Μην περιμένετε άλλο, μπείτε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις θέσεις και κάντε τις αιτήσεις σας. Μια θέση εργασίας, σας περιμένει! Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, δείτε εδώ τις προσφορές της εβδομάδας.

Lidl: Αγρότες εκδικήθηκαν τα σούπερ μάρκετ γεμίζοντάς τα με κοπριά!

Γέμισαν το LIDL με κοπριά… Ναι καλά διαβάσατε! Ανάλογες σκηνές έγιναν σε πολλές περιοχές της Γαλλίας μπροστά και μέσα σε σούπερ μάρκετ με αίτημα την προώθηση της εθνικής παραγωγής αλλά και την προστασία των αγροτικών εισοδημάτων τους.

Στο Saint-Amand-Montrond στην κεντρική Γαλλία αγρότες με βαρέα οχήματα “επισκέφθηκαν” το Carrefour Market Lidl με αίτημα να αποσυρθούν από την γερμανική εταιρεία το κρέας και το γάλα, τα οποία δεν είναι γαλλικής προέλευσης… και να διεκδικήσουν μια δίκαιη αποζημίωση για την εργασία τους.

Lidl κοπριά σε κατάστημα

Η σημαντική αυτή κινητοποίηση πρωτοκολλήθηκε στην πόρτα του Lidl. Στη συνέχεια πήραν 10 καροτσάκια με γάλα και κρέας που δεν ήταν Γαλλικά και τα μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής. Οι διαδηλωτές είναι της ένωσης “Νέοι Αγρότες της Cher” της “Ομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτών” και έχουν ενταχθεί στην κινητοποίηση που διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share