Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

XXL προσφορές στα Lidl από τη Δευτέρα 11/01 - Μην τις χάσετε

Επωφεληθείτε από αυτές τις σούπερ προσφορές!

9 Ιανουαρίου 2021 06:59
XXL προσφορές στα Lidl από τη Δευτέρα 11/01 - Μην τις χάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Χαμός" με τις προσφορές που βγάζουν τα Lidl από τη Δευτέρα 11/01 έως τις 17/01 και αυτό γιατί "χτυπάνε" τον ανταγωνισμό με σούπερ χαμηλές τιμές επώνυμων προϊόντων που όλοι έχουν ανάγκη για το σπίτι τους!

Μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα, ενημερώνει τους καταναλωτές, νωρίτερα από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, μέσα από το site της γνωστής αλυσίδας, είδαμε τις προσφορές που ξεκινούν από 11/01, οι οποίες σίγουρα σας αφορούν, καθώς περιζήτητα τρόφιμα είναι σε εκπληκτικές τιμές.

Lidl προσφορές

Επωφεληθείτε από τις προσφορές και ετοιμάστε ένα...γεμάτο τραπέζι! Για να δείτε αναλυτικά τις προσφορές, μπείτε εδώ. Ωστόσο, εκτός από τις προσφορές της εβδομάδας, δείτε εδώ του Σαββατοκύριακου.

Lidl: Αυτά τα προϊόντα σαρώνουν και κάνουν τους ανταγωνιστές να τρέμουν

Σε ποια προϊόντα "έκπληξη" σαρώνουν τα Lidl και αναμένεται να τα ενισχύσουν σε βάρος των ανταγωνιστών τους; Το Athensmagazine.gr έμαθε και σας παρουσιάζει παρακάτω.

Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές ολοένα και περισσότερο εμπιστεύονται τις εκπτωτικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την αγορά φρούτων και λαχανικών, όπως προκύπτει από μελέτη της εταιρείας Oliver Wyman. Αν και πολλοί θα περίμεναν ότι τα Lidl θα επιλέγονταν για προϊόντα όπως χαρτιά, μπίρες και σνακς, η γνωστή αλυσίδα φαίνεται ότι σαρώνει στα φρούτα και στα λαχανικά στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με έρευνα, οι Δανοί αγόρασαν το 41% των φρέσκων φρούτων και λαχανικών από εκπτωτικές αλυσίδες το 2017, οι Γερμανοί σε ποσοστό 39% και οι Πολωνοί κατά 31%. Στον αντίποδα, μόλις το 5% των Ισπανών προμηθεύτηκε οπωροκηπευτικά από discount stores, καθώς οι κάτοικοι της Ιβηρικής και οι Ιταλοί εξακολουθούν να προτιμούν τις λαϊκές αγορές ή τα μικρά μαγαζιά.

κέρδη Lidl

Στην έκθεση τονίζεται πως στη Γερμανία το 57% των καρότων αγοράζεται από εκπτωτικές αλυσίδες, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στην Ισπανία σε 14%. Παρόμοια είναι η εικόνα και στα φρέσκα φρούτα: το 47% των μήλων και το 54% των πορτοκαλιών πωλούνται σε καταστήματα με χαμηλές τιμές στη Γερμανία. Τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ισπανία είναι 12% για τα μήλα και 8% για τα πορτοκάλια.

Υπογραμμίζεται ότι οι μπανάνες είναι το φρούτο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, και σε ό,τι αφορά τα λαχανικά πιο δημοφιλή είναι τα καρότα, οι ντομάτες και τα αγγούρια. Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι τη δεκαετία του 1970 οι αλυσίδες με χαμηλότερες τιμές δεν πουλούσαν σχεδόν καθόλου φρούτα και λαχανικά.

Lidl: Η γκάμα των πελατών

Σήμερα οι εκπτωτικές αλυσίδες, όπως οι Lidl, δουλεύουν προς την κατεύθυνση της επέκτασης του τομέα των φρούτων και λαχανικών που προσφέρουν, ώστε να απευθυνθούν και σε καταναλωτές της ανώτερης και μεσαίας τάξης σε αστικές περιοχές, προσφέροντας καλής ποιότητας φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε πιο προσιτές τιμές. Πρόκειται για ένα τοπίο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ωστόσο, μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, διαβάστε εδώ κάποιες καταγγελίες πελατών.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share