Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Σεισμός" στην αγορά με την ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ Lidl

Τι συμβαίνει;

14 Ιανουαρίου 2021 07:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βρετανικός βραχίονας της γερμανικής αλυσίδας εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Lidl, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 17,9% κατά τις τέσσερις εβδομάδες έως τις 27 Δεκεμβρίου, χάρη στο γεγονός ότι οι καταναλωτές αγόρασαν περισσότερα προϊόντα στα καταστήματα και τον προτίμησαν σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

σούπερ μάρκετ Lidl

Ο περασμένος μήνας ήταν για τα βρετανικά σούπερ μάρκετ, μήνας με τη μεγαλύτερη κίνηση που έχουν καταγράψει ποτέ, καθώς το κλείσιμο εστιατορίων, μπαρ και καφέ λόγω των περιορισμών για τον COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να δαπανήσουν 11,7 δισ. λίρες σε τρόφιμα, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών αγοράς Kantar. Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, δείτε εδώ τις νέες θέσεις εργασίας.

Lidl: Αγρότες εκδικήθηκαν τα σούπερ μάρκετ γεμίζοντάς τα με κοπριά!

Γέμισαν το LIDL με κοπριά… Ναι καλά διαβάσατε! Ανάλογες σκηνές έγιναν σε πολλές περιοχές της Γαλλίας μπροστά και μέσα σε σούπερ μάρκετ με αίτημα την προώθηση της εθνικής παραγωγής αλλά και την προστασία των αγροτικών εισοδημάτων τους.

Στο Saint-Amand-Montrond στην κεντρική Γαλλία αγρότες με βαρέα οχήματα “επισκέφθηκαν” το Carrefour Market Lidl με αίτημα να αποσυρθούν από την γερμανική εταιρεία το κρέας και το γάλα, τα οποία δεν είναι γαλλικής προέλευσης… και να διεκδικήσουν μια δίκαιη αποζημίωση για την εργασία τους.

Lidl κοπριά σε κατάστημα

Η σημαντική αυτή κινητοποίηση πρωτοκολλήθηκε στην πόρτα του Lidl. Στη συνέχεια πήραν 10 καροτσάκια με γάλα και κρέας που δεν ήταν Γαλλικά και τα μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής. Οι διαδηλωτές είναι της ένωσης “Νέοι Αγρότες της Cher” της “Ομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτών” και έχουν ενταχθεί στην κινητοποίηση που διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία. Ωστόσο, εκτός από αυτή την είδηση, δείτε εδώ τις σούπερ προσφορές της γνωστής αλυσίδας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share