Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Πέθανε 41χρονη υγειονομικός δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η τραγική είδηση!

5 Ιανουαρίου 2021 09:01
Πέθανε 41χρονη υγειονομικός δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση θανάτου της 41χρονης Σόνια Ασεβέντο, από την Πορτογαλία, εργαζόμενης στον υγειονομικό τομέα, που κατέληξε δύο ημέρες αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer.

Η μητέρα δύο παιδιών εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.

Η νεκροψία αναμένεται να διαλευκάνει την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας που εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο.

Εκείνο που απασχολεί, σε μεγάλο βαθμό, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η γυναίκα, είναι ότι δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την έγχυση της δόσης.

Πέθανε 41χρονη υγειονομικός δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου επιβεβαίωσε και η ιατρική μονάδα στην οποία εργαζόταν, σημειώνοντας ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Ινστιτούτο Ογκολογίας.

Όταν μάλιστα έλαβε, από τους πρώτους, το εμβόλιο της Pfizer, το ανακοίνωσε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook αλλάζοντας την κεντρική φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως εμβολιάστηκε.

Σε ανακοίνωση ενδεχομένως προβεί εντός της ημέρας η Pfizer.

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η 95χρονη που έλαβε πρώτη το εμβόλιο σε οίκο ευγηρίας

Κορωνοϊός: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι τραγική με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε ισχύ ακόμη το σκληρό lockdown που έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου και τους εμβολιασμούς παράλληλα να συνεχίζονται. Επίσης δείτε τον πρώτο άνθρωπο που έλαβε το εμβόλιο της AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Οι Κινητές Ομάδες Υγείας μετέβησαν στη μονάδα «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης» προκειμένου να εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι.

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στους οίκους ευγηρίας.

Κορωνοϊός: Ο εμβολιασμός της 95χρονης

Το «παρών» έδωσε κι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ενώ όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ σε ανάρτηση στο Facebook ήταν η πρώτη εμβολιάστηκε ήταν η κ. Δέσποινα Χάλαρη, 95 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα μαζί με τους υγειονομικούς ξεκινά ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. Ο εμβολιασμός της ομάδας αυτής θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Ιανουαρίου.

Δείτε την ανάρτηση

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share