Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

4 Ιανουαρίου 2021 09:59
Πέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου, ύστερα από μάχη ενός μήνα με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Και η πρώτη θλιβερή αποχώρηση του νέου χρόνου από τον χώρο μας…Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Έλσα Πελαγίδου χτυπημένη εδώ κι ένα μήνα από καλπάζοντα μορφή της επάρατου νόσου έφυγε από κοντά μας σήμερα… Εμφανίστηκε σε σειρές του 90 κ μάλιστα στο ΣΦΑΓΕΙΟ της ΕΡΤ του Κωστή Τσώνου υποδύθηκε την σύζυγό μου. Καλό ταξίδι μοναχικό κι ευαίσθητο Ελσάκι μου……».

Πέθανε η ηθοποιός, Έλσα Πελαγίδου

Τραγωδία στη Λαμία: Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Καραφέρης

Τραγωδία στη Λαμία: Θρήνος επικρατεί στη Λαμία διότι έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Νικόλαος Καραφέρης ο οποίος ήταν αγαπητός σε όλη την κοινότητα. Επίσης πριν λίγες μέρες "έφυγε" από τη ζωή ο 29χρονος αστυνομικός Γιάννης Βαστάγος.

Συγκεκριμένα σε ηλικία 60 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο Λαμιώτης δικηγόρος Νικόλαος Καραφέρης μετά από ξαφνικό επεισόδιο με την υγεία του, που του παρουσιάστηκε λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τραγωδία στη Λαμία: Ποιος ήταν ο δικηγόρος και η ποια η σχέση του με την περιοχή

Ειδικότερα επρόκειτο για έναν από τους πιο αγαπητούς και συνεπείς δικηγόρους της Λαμίας, σύμφωνα και με τους συναδέλφους του που τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν για το ήθος και την δουλειά του.

Τα τελευταία χρόνια κάποια προβλήματα υγείας τον οδήγησαν στην απόφαση να συνταξιοδοτηθεί αφήνοντας την δικηγορία, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε για τρεις σχεδόν δεκαετίες και την οποία ακολουθεί με την ίδια επιτυχία η κόρη του Αργυρώ.

Μαχητής δικηγόρος και της ζωής, με πολιτική και κοινωνική δράση στην Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, έκανε μόνο φίλους. Σε όλη του την πορεία υπηρέτησε την δικαιοσύνη και τον άνθρωπο με πάθος και εντιμότητα. Υπήρξε όμως και ένας σπουδαίος σύζυγος, πατέρας και προσφάτως παππούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας (4/1) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share