Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητροπολίτης Κοζάνης: Να κάνετε το εμβόλιο, μην ακούτε τους φανατικούς

Τι ανέφερε αναλυτικά

2 Ιανουαρίου 2021 17:28
Μητροπολίτης Κοζάνης: Να κάνετε το εμβόλιο, μην ακούτε τους φανατικούς

Μητροπολίτης Κοζάνης: Με την κατάσταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα να βρίσκεται σε δύσκολο σημείο, η χώρα έχει ξεκινήσει ήδη τους εμβολιασμούς εδώ και λίγες μέρες αλλά κάποιοι από ότι φαίνεται δεν θέλουν να το κάνουν ενώ ο Μητροπολίτης Κοζάνης τους καθησυχάζει μέσα από δηλώσεις του. Επίσης οι εταιρείες των Pfizer/BioNTech αναμένεται να προσφέρουν το εμβόλιο σε αυτούς που έκαναν το εικονικό φάρμακο.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Κοζάνης ανέφερε ότι στους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και να μην ακούν άλλα άτομα που είναι αντίθετοι σχετικά με αυτό.

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης αναφέρθηκε στους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο.

Μητροπολίτης Κοζάνης: Τι είπε για το εμβόλιο

Να εμβολιαστούν κατά της covid-19 κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, κατά τη θεία λειτουργία της Πρωτοχρονιάς, καλώντας τους μάλιστα να αγνοήσουν τα όσα λένε «φανατικοί δήθεν χριστιανοί, κληρικοί και λαϊκοί, οι λεγόμενοι ζηλωτές».

Αναφερόμενος μάλιστα στην επιστημονική κοινότητα, ο ίδιος σημείωσε ότι «δεν μας ενδιαφέρει αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό. Αυτό είναι δικό της πρόβλημα. Όμως αυτά που μας λέει είναι σωστά, είναι η επιστήμη τους».

Μάλιστα, κατά την κοπή της πίτας έκοψε κομμάτι για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και για τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στη Κρήτη: Άνδρας "έχασε" τη ζωή του από κορωνοϊό το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς

Τραγωδία στη Κρήτη: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι τραγική και αυτό φαίνεται διότι αρκετές ζωές χάνονται καθημερινώς από τον φονικό ιό αλλά και αρκετά άτομα νοσηλεύονται. Επίσης στα Χανιά μία γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η οποία φιλοξενείται σε δημοτικό γηροκομείο.

Συγκεκριμένα οι συγγενείς και φίλοι ενός άνδρα περνούν "μαύρη" Πρωτοχρονιά διότι έχασαν το αγαπημένο τους πρόσωπο από τον κορωνοϊό μετά από αρκετές μέρες μάχης που έδινε.

Ένας 52χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή από τον κορωνοϊό.

Τραγωδία στη Κρήτη: Η μάχη του άνδρα με τον κορωνοϊό

Ειδικότερα θλίψη σε συγγενείς και φίλους έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 52χρονου άνδρα ο οποίος μετά από 40 και πλέον ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, ο 52χρονος είχε μεταφερθεί από το Ρέθυμνο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός του δεν άντεξε κι έτσι στις 18.00 το απόγευμα την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή, εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας, συνεπεία κορωνοϊού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share