Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Αγωνία με αλλεργική αντίδραση σε άνθρωπο που έκανε το εμβόλιο

Ποια η κατάστασή του;

28 Δεκεμβρίου 2020 18:53
Κορωνοϊός: Αγωνία με αλλεργική αντίδραση σε άνθρωπο που έκανε το εμβόλιο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Αγωνία υπήρξε για λίγο σχετικά με έναν άνθρωπο, ο οποίος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στην χώρα μας και εμφάνισε αλλεργική αντίδραση, με την αντίστοιχη Επιτροπή ευτυχώς να επισημαίνει, ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΦΥ Μάριο Θεμιστοκλέους στους χθεσινούς (27/12) εμβολιασμούς που έγιναν στη χώρα μας με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παρατηρήθηκε μόνο μία ελαφριά αλλεργική αντίδραση σε έναν εμβολιασθέντα, τη στιγμή που τα εμβόλια συνεχίζουν να διανέμονται.

Η τοποθέτηση για το αλλεργικό περιστατικό

Συγκεκριμένα, σε έναν από τους συνολικά 471 εμβολιασμούς εμφανίστηκε μη σοβαρό αλλεργικό περιστατικό. «Οι αλλεργικές αντιδράσεις για το εμβόλιο είναι σπάνιες», ανέφερε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, σημειώνοντας ότι οι απλές αλλεργικές αντιδράσεις δεν αποτελούν αντένδειξη για τον εμβολιασμό.

Θαλασσινός για εμβόλια: «Γιατί πιστεύω ότι η ένεση είναι φυσιολογικός ορός;»

Χαμός στο Twitter μετά τη... συνωμοσιολογική δήλωση του Παντελή Θαλασσινού!

Μία απίστευτη ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Παντελής Θαλασσινός, σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και με αφορμή τη χθεσινή έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας.

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής... απογειώνοντας τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται σχετικά με τα εμβόλια και την πανδημία.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter, δεν άφησαν την ανάρτηση αυτή να περάσει απαρατήρητη και «δίκασαν» τον Παντελή Θαλασσινό για όσα επέλεξε να γράψει, τη μέρα, μάλιστα, που τέθηκε σε εφαρμογή το Σχέδιο «Ελευθερία»!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share