Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Απαράδεκτοι... ντροπή σας!": Χαμός με τα σούπερ μάρκετ Lidl

Απίστευτες καταγγελίες!

23 Δεκεμβρίου 2020 08:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Lidl: Αρκετές καταγγελίες εξακολουθούν να κάνουν οι πελάτες της γερμανικής αλυσίδας -δείτε εδώ την κίνησή τους που εξόργισε-. Τι συμβαίνει; Γιατί κατηγορούν τα σούπερ μάρκετ;

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελίες στην επίσημη σελίδα των σούπερ μάρκετ στο facebook, οι πελάτες κατηγορούν την επιχείρηση για:

  • Κάκιστη εξυπηρέτηση
  • Μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας
  • Κοροϊδία στις εκπτώσεις

Διαβάστε κάποια σχόλια

"Είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι…. !!! Κάκιστη εξυπηρέτηση… μη τήρηση κανόνων ασφαλείας (κορονα)… κοροϊδία για εκπτώσεις. Την προηγούμενη ή προπροηγούμενη εβδομάδα είχατε βάλει τη ζάχαρη 7+3 δώρο =6,5 ευρώ κ ταυτόχρονα σε άλλο σημείο πουλούσατε ο,65 το πακέτο. Επίσης νες καφέ 150γρ το είχατε με έκπτωση στο ράφι κ όταν πήγα ταμείο μου έκαναν κανονική χρέωση. Παραπονέθηκα στο ταμείο… μου είπαν δεν είναι αυτό που πήρατε, άλλο είναι.

Κάλεσα τον υπεύθυνο… πήγαμε στο ράφι μαζί…. έκανε δήθεν πως έγινε λάθος στο ταμπελάκι… απαίτησα να μου δοθεί στην τιμή που το είδα… αφού το λάθος ήταν δικό σας. Το ίδιο είχα πάθει κ πριν το καλοκαίρι με απορρυπαντικό πλυσίματος…. φερθήκατε κ με αγένεια κ αναγκάστηκα να καλέσω κ αστυνομία. Είσαστε απαράδεκτοι … κοροϊδεύετε τον κόσμο…. !", καταγγέλλει πελάτης.

Και η απάντηση έρχεται αμέσως μετά από άλλον πελάτη: "και σε εμένα έγινε ένα αντίστοιχο, με αφρόλουτρο 1+1 δώρο όταν πήγα στο ταμείο είπαν αλλά, για το Νοχεμα το δίκιο μου δεν το βρήκα ότι άλλο Νοχεμα είναι. Εδώ δεν φτιάχνουν της σακούλες της μαναβικής, και μία πατάτα να βάλεις σκίζετε, και όταν πας στο ταμείο, σου λέει θέλετε να αγοράσετε σακούλα, ντροπή ντροπή ντροπή."

Δείτε τα σχόλια:

Lidl: Λουκέτο σε κατάστημα -Τι συνέβη;

Προσωρινό λουκέτο στα υποκαταστήματα των σούπερ μάρκετ Lidl σε Λιβαδειά και Θήβα και πρόστιμο από 15.000 ευρώ, επιβλήθηκαν από τις ελεγκτικές αρχές της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαδίδονται στο διαδίκτυο, το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από τους οποίους διαπιστώθηκε, ότι πουλούσαν εποχικά προϊόντα (παιχνίδια και άλλα μη επιτρεπόμενα είδη) η πώληση των οποίων απαγορεύτηκε με πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης μετά το νέο lock down στην αγορά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share