Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

900 ευρώ πρόστιμο σε 17χρονη - Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας (Video)

Δραματική έκκληση

27 Νοεμβρίου 2020 11:03
900 ευρώ πρόστιμο σε 17χρονη - Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πρόστιμο 900 ευρώ βεβαιώθηκε σε μία 17χρονη στην Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο. Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο Πολυχρόνης Αναστασιάδης έκανε καταγγελία στον Focus FM σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό, λέγοντας ουσιαστικά πως τουλάχιστον για τα 300 ευρώ σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, την ευθύνη την έχουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει στην καταγγελία που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό, η κόρη του μαζί με τις φίλες της, ήταν ένα τετράγωνο από το σπίτι, όταν τις σταμάτησαν για έλεγχο. Ενώ, δείτε πότε διπλασιάζεται το πρόστιμο για τη μή χρήση μάσκας στο αυτοκίνητο.

Αυτό έγινε στις 20:40 περίπου και όπως τονίζει, μέχρι να ζητηθούν εξηγήσεις, να διασταυρωθούν τα στοιχεία κτλ, η ώρα πέρασε και πήγε μετά τις 21:00.

Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να την γράφουν εκτός από μάσκα, άσκοπή μετακίνηση και για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε σε ώρα που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας. Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να την γράφουν εκτός από μάσκα, άσκοπή μετακίνηση και για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε σε ώρα που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ακούστε τα όσα είπε:

«Βροχή» τα πρόστιμα σε γυμναστήρια στην Αθήνα που λειτουργούσαν παρά το lockdown

Δύο επιχειρήσεις γυμναστηρίων εντοπίστηκαν να λειτουργούν παράνομα, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού για τη διασπορά του κορωνοϊού, στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. στο Παλαιό Φάληρο, εντοπίστηκε γυμναστήριο να λειτουργεί κατά παράβαση της ΚΥΑ 4899/2020.

Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε πέντε αθλούμενους.

Την ίδια ώρα, σε έλεγχο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων στο Τατόι Αττικής, εντοπίστηκε να λειτουργεί, κατά παράβαση της ανωτέρω ΚΥΑ, τμήμα γυμναστηρίου εντός αθλητικού συγκροτήματος.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκαν, πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών για το σύνολο της εγκατάστασης. Ωστόσο άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Χαλκιδική όπου ιδιοκτήτης άνοιξε παράνομα το κατάστημά του.

Έριξαν πρόστιμο 300 ευρώ σε άστεγο για παράβαση των μέτρων

Βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε άστεγο στα Γιαννιτσά, εν μέσω καραντίνας, με την αιτιολογία της “μετακίνησης πεζού στερούμενου βεβαίωσης σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή”.

Ως διεύθυνση κατοικίας αναφέρεται η περιοχή (Γιαννιτσά), ενώ στον Ταχυδρομικό Κώδικα αναγράφεται η λέξη “άστεγος”. Η εικόνα αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες τους να διερωτώνται πώς ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει καν σπίτι, θεωρείται παραβάτης των μέτρων.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά και το πρόστιμο σε χήρα που πήγαινε στον τάφο του συζύγου της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διερευνά το ζήτημα, χωρίς μέχρι στιγμής κανένας να είναι σε θέση να πει εάν πρόκειται για ένα γνήσιο έγγραφο σε αυτή τη μορφή, δηλαδή το πρωτότυπο, ή αν έχει υποστεί παραποίηση με προσθήκη κάποιων στοιχείων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share