Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή παίκτης γνωστού τηλεπαιχνιδιού

Έπαθε καρδιακή προσβολή

21 Νοεμβρίου 2020 15:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ένα τηλεπαιχνίδι όπου ένας παίκτης κατέληξε νεκρός λίγη ώρα μετά την συμμετοχή του. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες "έφυγε" από τη ζωή ένας 36χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα τον γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι παίκτης από το αμερικανικό Wipeout άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Όπως μεταδίδει το TMZ, ο παίκτης ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος κι έπαθε καρδιακή προσβολή. Αμέσως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έσπευσαν γιατροί που ανήκουν στην παραγωγή του παιχνιδιού, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο παίκτης είχε καταλήξει, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου TBS επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός με ανακοίνωση στο CNN: «Είμαστε συντετριμμένοι με τα νέα και τα συλλυπητήριά μας πάνε στην οικογένεια του θανόντος». Με τη σειρά της και η εταιρία παραγωγής του Wipe Out εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του παίκτη.

Τα στοιχεία του παίκτη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα ένας θάνατος στο ίδιο παιχνίδι σημειώθηκε και το 2009. Ο λόγος για τον Tom Sparks που έφυγε από τη ζωή, κι εκείνος από καρδιακή προσβολή, μετά το τέλος ενός αγωνίσματος.

Θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης: Πέθανε Βρετανός παρουσιαστής

Σε ηλικία 88 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής, Des O'Connor. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o παρουσιαστής, με καριέρα πάνω από 45 χρόνια)και κωμικός ηθοποιός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πριν από μια εβδομάδα μετά από πτώση στο σπίτι του στο Buckinghamshire.

Ο Des «ανυπομονούσε να πάει στο σπίτι», αλλά η κατάστασή του «ξαφνικά επιδεινώθηκε» και τελικά κατέληξε. Την είδηση έκανε γνωστή ο παλιός manager και ο οικογενειακός φίλος του Des, Pat Lake-Smith.

«Ο Des, ο οποίος ήταν 88 ετών, αγαπήθηκε από όλους. Ήταν χαρά να συνεργάζεσαι μαζί του. Ήταν ταλαντούχος, διασκεδαστικός, θετικός, ενθουσιώδης, ευγενικός και απόλυτα επαγγελματίας. Αγαπούσε τη ζωή και θεωρούσε τον ενθουσιασμό σχεδόν εξίσου σημαντικό με το οξυγόνο. Λάτρευε την οικογένειά του», ανέφερε σε μήνυμά του ο Pat Lake-Smith.

Ο Βρετανός παρουσιαστής ήταν πατέρας πέντε παιδιών. Μια είδηση λίγο μετά και την απώλεια γνωστού καλλιτέχνη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share