Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Αμαλιάδα: To τελευταίο "αντίο" στην 23χρονη φοιτήτρια

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κηδεία

25 Οκτωβρίου 2020 17:43
Αμαλιάδα: To τελευταίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου είπαν το τελευταίο "αντίο" στην 23χρονη φοιτήτρια φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Πατρών, Αλίκη Καυκά οι γονείς και οι φίλοι της, στην κηδεία που τελέστηκε από τον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το patrisnews υπήρχε βουβός πόνος, απόλυτη σιωπή και δάκρυα από τον κόσμο που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τον ιερό ναό για να αποχαιρετήσουν την 23χρονη Αλίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη νεαρή φοιτήτρια, έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στην Αμαλιάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η άτυχη φοιτήτρια σκοτώθηκε πάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της, λίγα μόνο μέτρα από το πατρικό της σπίτι. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην Αμαλιάδα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.

Τα λόγια του πατέρα της 23χρονης φοιτήτριας

“Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ” λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στον Alpha και συνεχίζει: “Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα.”

“Είχε έρθει από την Πάτρα για να είναι μαζί μας, αυτές τις μέρες. Βγήκε με τον ξάδερφό της και 50 μέτρα από το σπίτι μας έγινε το κακό.” Ο πατέρας της αποκαλύπτει και ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας: “Η κόρη μου δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές. Χθες όμως προτίμησε αντί να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της, να πάει να την πάρει, να επιστρέψει με τη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της” λέει συντετριμμένος.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 74χρονος νεκρός σε τροχαίο - Πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Σαντορίνη, την Πέμπτη, ενώ ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε εχθές στην Πατρών - Κορίνθου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, το τροχαίο έγινε στις 11 το πρωί μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στη διασταύρωση Περίβολου – Εμπορείου Θήρας.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο οδηγών των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, στο ένα όχημα επέβαινε ένας 74χρονος και στο άλλο ένας 64χρονος και οι δύο κάτοικοι του νησιού.

Κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Θήρας, ο 74χρονος εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων από το τροχαίο.

Ο 64χρονος τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share