Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Άγιο Στέφανο: Αυτός είναι ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Τραγωδία

21 Οκτωβρίου 2020 16:30
Σοκ στον Άγιο Στέφανο: Αυτός είναι ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού, αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρείας έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας καραμπίνα, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το απονενοημένο διάβημα έγινε στο σπίτι του ή στο γηροκομείο.

Δείτε τον ιδιοκτήτη από εμφάνισή του στην τηλεόραση:

«Είδα το άσπρο φως, αυτό που λένε όταν πεθαίνεις» - Συγκλονίζει 40χρονος ασθενής με κορωνοϊό (Video)

«Είδα το άσπρο φως, αυτό που λένε όταν πεθαίνεις». Συγκλονίζει 40χρονος, ο οποίος πέρασε 40 ημέρες στην εντατική αφού κόλλησε κορωνοϊό ο ίδιος, η σύζυγός του αλλά και ο 4χρονος γιος του. Μπορεί να τον έχει ξεπεράσει όμως ακόμη και τώρα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ενώ, σε μία δήλωση σοκ προχώρησε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Διαβάστε την δραματική περιγραφή του:

«Σε δύο φάσεις είδα το άσπρο φως, αυτό που λένε όταν πεθαίνεις. Είναι κάτι σαν όνειρο. Ευτυχώς δεν το είδα πολύ. Κράτησε πολύ λίγο. Προφανώς ήμουν σε μια δύσκολη στιγμή. Έχασε την αίσθηση του χρόνου. Μόνος, σε ένα δωμάτιο της εντατικής.

Θυμάμαι όταν ξύπνησα που έρχεται μια νοσοκόμα και μου λέει ξέρεις πόσες μέρες είσαι εδώ και της λέω 10, μου λέει 34! Τελικά έμεινα δύο μήνες στην εντατική.

Όταν βγαίνεις μετά από 2 μήνες από την εντατική δεν μπορείς να κουνηθείς. Εγώ δεν μπορούσα να σηκώσω το δεξί μου πόδι και το αριστερό μου χέρι. Θυμάμαι που προσπαθήσανε να με σηκώσουνε από το κρεβάτι και μου κόπηκε η αναπνοή. Μου βάλανε οξυγόνα ξανά, μου δώσανε να πιώ νερό και μου λέει ο φυσιοθεραπευτής, είναι σαν να έχει τρέξει μαραθώνιο απλά και μόνο για να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Εγώ καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έλεγα στους ανθρώπους μου, στη γυναίκα μου, στη μάνα μου που ήταν στο σπίτι, τους έλεγα πεθαίνω, θα πεθάνω τους έλεγα. Αλλά δεν καταλάβαινα ότι είχα δύσπνοιά, ότι είχα έλλειψη οξυγόνου.

Εγώ θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι με έσωσαν, γιατί δεν ήτανε ασθενοφόρο κορωνοιού, ήτανε απλό ασθενοφόρο. Θα μπορούσαν να αρνηθούν να με πάρουν αλλά μου λέει η συγκεκριμένη γυναίκα, αν αρνηθώ να σε πάρω θα πεθάνεις. Τόσο απλά. Θυμάμαι πήγαινε τέρμα το γκάζι στο ασθενοφόρο και με πήγαν στο Σωτηρία. Μέσα στο ασθενοφόρο μου είχανε βάλει οξυγόνο 100% τέρμα. Και δεν ανέβαινε το οξυγόνο μου. Και δεν ανέβαινε το οξυγόνο μου. Πάνω από 75% δεν ανέβαινε.

Δεν έχω την υπομονή να κάτσω να αντιπαρατεθώ με έναν τέτοιο άνθρωπο. Καν. Τι να του πω; Όταν έχεις περάσει έναν Γολγοθά και ο άλλος σου λέει δεν υπάρχει. Με τους άλλους που λένε ότι δεν υπάρχει κορωνοιός νευριάζω με αυτούς που με αποφεύγουν, γελάω.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share