Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

21χρονο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια από γνωστό Ρώσο Youtuber - Προσοχή: Σκληρό βίντεο!

Το βίαιο βίντεο έχει 32.500.000 προβολές!

20 Οκτωβρίου 2020 12:34
21χρονο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια από γνωστό Ρώσο Youtuber - Προσοχή: Σκληρό βίντεο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το 21χρονο μοντέλο Alena Efremova ξυλοκοπήθηκε άγρια στα χέρια του δημοφιλέστατου Ρώσου YouTuber, Andrey Burim. Το αστέρι των κοινωνικών μέσων εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση να την πιάνει από τον λαιμό και να κοπανά το κεφάλι της σε ένα γραφείο.

Οι σκηνές κακοποίησης μεταδόθηκαν live στους 680.000 συνδρομητές του. Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι και κανείς από τους καλεσμένους δεν μοιάζει να ενοχλείται από τις σοκαριστικές εικόνες.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, η αστυνομία ερευνά τώρα το υλικό, μετά τις καταγγελίες χρηστών, που ζητούν μεταξύ άλλων να κατεβάσει το YouTube το βίαιο βίντεο που έχει αναπαραχθεί 32.5000.000 προβολές.

«Ο Mellstroy με χτύπησε χθες το βράδυ και με ταπείνωσε δημοσίως στη σύνδεσή του. Θέλω απλώς να τιμωρηθεί γι’ αυτό, ώστε να μην ξανασυμβεί σε άλλο άνθρωπο», έγραψε η 21χρονη στα κοινωνικά μέσα.

Ενώ, στο Μεξικό τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 24χρονου μοντέλου Yessenia Alvarado, η οποία είχε απαχθεί από οπλισμένους άνδρες στις 18 Αυγούστου ενώ έκανε τα ψώνια της

Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλου - Αρνήθηκε να αφήσει άνδρα να κοιμηθεί σπίτι της και την... «έλιωσε»

Σοκάρουν οι εικόνες από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε η Γιασμίν Κεσίλια, μοντέλο του Instagram, μετά από πάρτι στο σπίτι της. Επίσης, εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της το μοντέλο Μάρθα Ντόλακ.

Η Γιασμίν ανέβασε η ίδια τις φωτογραφίες με τα τραύματα στο πρόσωπό της για να ευαισθητοποιήσει τους followers της για τη βία κατά των γυναικών.

Όπως η ίδια λέει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, κάποιος από τους καλεσμένους στο πάρτι της, της ζήτησε να περάσει το βράδυ στο σπίτι της και όταν η κοπέλα αρνήθηκε άρχισε να της επιτίθεται χτυπώντας τη με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της.

Η Γιασμίν νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες μετά την επίθεση και υπέστη κάταγμα στη μύτη και διάσειση ενώ το πρόσωπό της είναι πρησμένο και μελανιασμένο.

«Στο τέλος του πάρτι, ένας από τους καλεσμένους κοιμόταν στον καναπέ. Τον ξύπνησα γιατί ήμουν κουρασμένη και ήθελα να φύγει για να κοιμηθώ. Φαινόταν χαμένος και αντί να φύγει πήγε στο δωμάτιό μου και κλείδωσε την πόρτα» περιγράφει το μοντέλο.

«Φοβήθηκα και του έλεγα συνέχεια ότι πρέπει να φύγει. Βγήκε από το δωμάτιό μου και πήγε στο σαλόνι και τότε άρχισα να του φωνάζω. Ξαφνικά άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές μέχρι που έπεσα στο πάτωμα και συνέχισε να με χτυπάει και να με κλωτσάει» συγκλονίσει η Γιασμίν.

Τελικά μάζεψε όση δύναμη της είχε απομείνει, σύρθηκε μέχρι το δωμάτιο και κατάφερε να καλέσει τους γείτονές της οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share