Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

21 δραματικές ώρες για 33χρονο μοντέλο από τον πρώην της - Έσπασε όλα τα κόκκαλα του προσώπου της

Σοκ

9 Ιουνίου 2020 11:42
21 δραματικές ώρες για 33χρονο μοντέλο από τον πρώην της - Έσπασε όλα τα κόκκαλα του προσώπου της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της το μοντέλο Μάρθα Ντόλακ. Επίσης, οργή στην Κύπρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού μίας γυναίκας και ενός σκύλου στην Πάφο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», το 33χρονο μοντέλο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην της, Μάικλ Γκούντγουιν, ο οποίος την απήγαγε και της έσπασε «όλα τα κόκκαλα του προσώπου της» σε μια φρικαλέα επίθεση 21 ωρών στο διαμέρισμά του στο Τούτινγκ του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2017.

Η Ντόλακ έχασε την όραση στο ένα της μάτι, όταν ο Γκούντγουιν την άφησε αναίσθητη από το ξύλο επειδή ζήλεψε. Την κράτησε αιχμάλωτη για 21 ώρες στο διαμέρισμά του και τη χτύπησε μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της ενώ τα δύο μικρά παιδιά του ήταν στο διπλανό δωμάτιο.

Το μοντέλο κατάφερε να ξεφύγει αφού έστειλε μια selfie από τα τραύματά της σε έναν φίλο της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Ο Γκούντγουιν αφέθηκε τον Φεβρουάριο και έκτοτε η 33χρονη ζει μέσα στο φόβο και μάλιστα αναγκάστηκε να μετακομίσει ώστε ο Γκούντγουιν να μην μπορέσει να την εντοπίσει.

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share