Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Απήγαγαν 24χρονο μοντέλο, το σκότωσαν και το πέταξαν σε...

Η οικογένεια της την αναγνώρισε από τα ρούχα

6 Οκτωβρίου 2020 12:00
Σοκ: Απήγαγαν 24χρονο μοντέλο, το σκότωσαν και το πέταξαν σε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Μεξικό τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 24χρονου μοντέλου Yessenia Alvarado, η οποία είχε απαχθεί από οπλισμένους άνδρες στις 18 Αυγούστου ενώ έκανε τα ψώνια της. Το πτώμα της 24χρονης, που ήταν μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, βρέθηκε σε ομαδικό τάφο μαζί με άλλα έξι πτώματα, αφήνοντας συντετριμμένη την οικογένειά της που την αναζητούσε τους δύο τελευταίους μήνες.

Για μέρες μετά την εξαφάνιση η οικογένεια δεχόταν πολλαπλά τηλεφώνηματα από τους απαγωγείς, που ζητούσαν λύτρα, μέχρι που μια μέρα η επικοινωνία κόπηκε. Στις 20 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή Cajeme, όπου και εντοπίστηκε ο ομαδικός τάφος. Η οικογένεια κλήθηκε στο σημείο των ερευνών και αναγνώρισε τα ρούχα της Yessenia.

Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί, παραμένει ωστόσο άγνωστο αν σχετίζονται με κάποιο καρτέλ. Ο αδερφός της κοπέλας, Juan Alvarado, έγραψε στο Facebook: «Πέτα μακριά αδερφή μου. Θα μου λείψεις φίλη μου. Θα σε δω σύντομα, θα είμαστε πάλι μαζί, βασίλισσά μου». Σύμφωνα με την Daily Mail η Yessenia Alvarado είχε συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Solo To Te Ame του μεξικανού τραγουδιστή Jose Manuel. Ενώ στην Ελλάδα μία εξαφάνιση ανηλίκου που είχε γίνει γνωστή από την Κυριακή το βράδυ στη Βάρη είχε αίσιο τέλος.

Θρήνος: Νεκρό βρέθηκε το παλικάρι που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό η Αγγελική Νικολούλη!

Δεκαεφτά ολόκληρους μήνες μετά την εξαφάνισή του, η οικογένεια του άτυχου νέου πήρε την απάντηση που αναζητούσε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο Λαέρτης Μπεγιάι 36 χρόνων ταυτοποιήθηκε με το πτώμα αγνώστων στοιχείων που είχε εντοπιστεί σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη παραλία της Άνδρου σχεδόν τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή του. Τότε η Λιμενική Αρχή του νησιού κίνησε τη διαδικασία για την αναγνώριση της σορού που κράτησε 14 μήνες!

Αρχικά έγινε ανθρωπολογική εξέταση, η οποία έδειξε το φύλο του άγνωστου – μέχρι τότε- πτώματος. Παρά το γεγονός ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνιση και υπήρξε δημοσιότητα γι΄αυτήν και από το “Τούνελ”, οι Αρχές κινήθηκαν αργά για τη λήψη DNA από τον πατέρα του άτυχου νέου. Την ίδια στιγμή, η σορός κατέληξε όπως και τόσες άλλες, στα αζήτητα του νεκροταφείου Σχιστού.

Τι όμως συνέβη στον 36χρονο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Τούνελ” και της Αγγελικής Νικολούλη, ο Λαέρτης τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου 2019 που εξαφανίστηκε, επιβιβάστηκε στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος. Μεταξύ Τήνου και Άνδρου ο άτυχος νέος έπεσε στη θάλασσα κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Από την νεκροψία – νεκροτομή στη σορό, δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

“Δεν είχε λόγο ο Λαέρτης να δώσει τέλος στη ζωή του. Γνωρίζουμε τι χαρακτήρας ήταν”, λέει στο “Τούνελ” συντετριμμένη η αδελφή του Λαέρτη, Μαρία Μπεγιάϊ. “Είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Μύκονο μία εβδομάδα μετά. Δεν θα έφευγε για να πάει νωρίτερα χωρίς να μας το πει και χωρίς τα προσωπικά του έγγραφα”, καταλήγει προσθέτοντας ότι η οικογένειά του θέλει να μάθει την αλήθεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share