Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Επιβάτης λεωφορείου κλωτσά κορίτσι στο πρόσωπο επειδή...

Η συνέχεια θα σας αφήσει έκπληκτους

6 Οκτωβρίου 2020 10:56
Σοκ: Επιβάτης λεωφορείου κλωτσά κορίτσι στο πρόσωπο επειδή...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας επιβάτης λεωφορείου κλωτσά μια κοπέλα στο πρόσωπο επειδή εκείνη δεν φορούσε μάσκα. Όλο το συμβάν καταγράφθηκε σε βίντεο. Το περιστατικό έχει και συνέχεια, εξίσου βίαιη. Άλλος επιβάτης τον ρίχνει κάτω και τον χτυπά, απειλώντας να τον «σκοτώσει», για τη φραστική και σωματική επίθεση στην έφηβη.

Αυτά έλαβαν χώρα σε διώροφο λεωφορείο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, όταν ένα ζευγάρι άρχισε να μαλώνει με μια κοπέλα επειδή δεν φορούσε μάσκα. Από το ρεπορτάζ της «Birmingham Mail» μαθαίνουμε πως ο άντρας είπε στο κορίτσι: «Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ο ιός είναι πιο κοινός σε μαύρους και Ασιάτες. Φόρεσε τη @@ μάσκα σου».

Η συνοδός του συνέχισε: «Γιατί πρέπει να ανεβαίνω στο λεωφορείο και να ανέχομαι εσένα να κάθεσαι δίπλα μου χωρίς μάσκα; Το μεταδίδεις, το μεταδίδεις στους ανθρώπους». Το ζευγάρι σηκώνεται μετά για να κατέβει από το λεωφορείο και ο άντρας κλοτσά την κοπέλα στο πρόσωπο. Δέχεται κατόπιν την επίθεση ενός άλλου επιβάτη που τον ρίχνει στο πάτωμα. «Τι @@ κάνεις;», ουρλιάζει, βρίζοντάς του και λέγοντας «θα σε σκοτώσω».

Αφού τον πατήσει στο κεφάλι, τον ρίχνει τελικά έξω από το λεωφορείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα πως «ερευνούμε ένα περιστατικό με μια έφηβη που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση. Έχουμε μιλήσει στο κορίτσι και ερευνούμε το υλικό από το κινητό τηλέφωνο που ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα»...

Δείτε το βίντεο της σύγκρουσης μέσα στο λεωφορείο:

Ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Ελλάδα όπου επιβάτες λεωφορείου πιάστηκαν στα χέρια ενώ παράλληλα αντάλλαζαν "βαριές" κουβέντες.

Απίστευτο: Οδηγός λεωφορείου έβρισε χυδαία δύο επιβάτιδες

Απίστευτο σκηνικό έλαβε σε λεωφορείο, με τον οδηγό του να βρίζει χυδαία δύο επιβάτιδες, όπως εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσε επιβάτης της γραμμής, με τη μία γυναίκα να δέχεται τις ύβρεις, μην έχοντας προλάβει να βάλει τη μάσκα της, και την άλλη επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του, ενώ βγήκε και η απόφαση για τον γονιό που χτύπησε καθηγητή λόγω της μάσκας.

Το περιστατικό, το οποίο η μία εκ των δύο γυναικών έχει ήδη καταγγείλλειι στην εταιρία, συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά πριν η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθρί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share