Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

16χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία!

Το μοιραίο λάθος...

16 Σεπτεμβρίου 2020 10:35
16χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε μια 16χρονη στην Ταϊλάνδη την ώρα που άκουγε μουσική από το κινητό της τηλέφωνο το οποίο ταυτόχρονα φόρτιζε. Επίσης, παρόμοιο φρικτό θάνατο είχε βρει και ένας 32χρονος!

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεαρή κοπέλα μελετούσε στο δωμάτιό της όταν το smartphone παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα η 16χρονη να «κεραυνοβοληθεί» από το ηλεκτρικό ρεύμα. Η σορός της άτυχης κοπέλας είχε σημάδια από εγκαύματα γύρω από τον λαιμό και τα χέρια της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 39χρονος προσπαθούσε να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή με μαλάξεις, περιμένοντας ταυτόχρονα ιατρική βοήθεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι γιατροί, ήταν ήδη αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Καστοριά: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση θανάτου του 32χρονου

Αρνητικό στον κορωνοϊό βγήκε το τεστ του 32χρονου που κατέληξε στηνΚαστοριά, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα. Ο άτυχος άνδρας που ζούσε μόνος του στο σπίτι στην Ποριά βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας.

Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει την σορό του άτυχου άντρα και η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή, αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς ο άτυχος άντρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως εποχικός υπάλληλος στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά όπου υπήρξε μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού και πιθανόν ήταν σε καραντίνα.

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, είχε υποβληθεί πριν από τρεις ημέρες σε εξέταση για κορωνοϊό αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και με εντολή των ειδικών του ΕΟΔΥ ήταν στο σπίτι του σε καραντίνα. Η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς όπου ελήφθη εκ νέου δείγμα που θα εξεταστεί για Covid-19.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share