Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

32χρονος έπαιζε με το κινητό και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σοκ

7 Μαΐου 2020 11:09
32χρονος έπαιζε με το κινητό και πέθανε από ηλεκτροπληξία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ επικρατεί στην Ταϋλάνδη με έναν 32χρονο ο οποίος ενώ έπαιζε με το κινητό πέθανε από ηλεκτροπληξία. Θρήνος ξέσπασε και στον χώρο της μουσικής μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του διάσημου μουσικού Ντέιβ Γκρίνφιλντ

Ο Τίν Ακορν ήταν ένας 32χρονος άνδρας από την Ταιλάνδη που είχε πάθος να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έπαιζε συνέχεια και παντού, στο σπίτι, μπροστά από την τηλεόραση, στο μετρό, ακόμη και στη δουλειά του, την οποία αρκετές φορές κινδύνευσε να χάσει εξαιτίας των παιχνιδιών.

Ο Τίν βρέθηκε προχθές νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του. Απουσίαζε δυο μέρες από τη δουλειά του και κάποιοι συνάδελφοι του πήγαν σπίτι του να δουν εάν ήταν καλά. Είχε χτυπηθεί από το ρεύμα ενώ είχε στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο και έπαιζε κάποιο παιχνίδι. Λεπτομέρεια: Οι αστυνομικοί είπαν πως την ώρα που έπαιζε παιχνίδι φόρτιζε ταυτόχρονα και το κινητό του και μάλλον ο φορτιστής είχε κάποιο πρόβλημα.

Θρίλερ με το θάνατο 37χρονου ερευνητή - Δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό (Video)

Θρίλερ επικρατεί με το θάνατο 37χρονου Κινέζου ερευνητή, ο οποίος δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Ρωσία με έναν 13χρονο να σφάζει με 13 μαχαιριές τον 7χρονο αδερφό του για ένα video game!

Ο 37χρονος Δρ Μπινγκ Λιου που εργαζόταν στο Πανεπίστημιου του Πίτσμουργκ δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Πενσιλβάνια το Σάββατο το απόγευμα. Ο 46χρονος Χάο Γκου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, φέρεται να μπήκε στο σπίτι του ερευνητή από μια ξεκλείδωτη πόρτα και να άνοιξε πυρ βρίσκοντας τον Δρ Λιου στο κεφάλι, το λαιμό και τον κορμό του. Έπειτα ο Γκου επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν αλλά δεν έγινε γνωστό ούτε το είδος της σχέσης τους ούτε το κίνητρο για τη δολοφονία του ερευνητή.

«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων για την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών της SARS-CoV-2 [COVID-19] και την κυτταρική βάση των ακόλουθων επιπλοκών», ανέφερε μια ανακοίνωση του εργαστηρίου όπου εργαζοτάν. «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share