Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Πέθανε η Ελευθερία Καζεπίδου

Θρήνος

14 Σεπτεμβρίου 2020 23:07
Πέθανε η Ελευθερία Καζεπίδου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου η είδηση του θανάτου της μητέρας του Γιάννη Καζεπίδη, Υπεύθυνου Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της κυανόλευκης. Η Ελευθερία Καζεπίδου, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, έφυγε σε ηλικία 93 ετών. Επίσης, «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με το καρκίνο ο Ξανθιώτης Κώστας Δέλκος σε ηλικία 63 ετών.

Ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος έγραψε την θανούσα: «Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 93 ετών, σήμερα το απόγευμα στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ένας άνθρωπος ,μια γυναίκα Μικρασιατικής καταγωγής,που αγωνίσθηκε όλη της ζωή για να μεγαλώσει τα παιδιά της και να κρατήσει όρθια την οικογένεια της.

Μητέρα του Βασίλη και Γιάννη Καζεπίδη.

Συμμετείχε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο ΕΑΜ και κατά τη διάρκεια της κατοχής , συνελήφθη από τους Γερμανούς Ναζί κατακτητές και κλείσθηκε επί δύο χρόνια στο κολαστήριο της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ που ήταν τότε τόπος βασανιστηρίων και βασανίσθηκε άγρια από τους Γερμανούς και τους προδότες Έλληνες συνεργάτες τους.

Τα μεταπολεμικά χρόνια και μετά τον εμφύλιο, διώχθηκε από το κράτος της δεξιάς όπως η πλειοψηφία των κατοίκων της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ που τη λέγαν τότε ΜΙΚΡΗ ΜΟΣΧΑ. Άντεξε όμως η οικογένεια της, που την ανέθρεψε με ιδανικά δημοκρατικά και αλληλεγγύη.

Καλό ταξίδι Ελευθερία χαιρετισμούς στο πατέρα μας το Αλεκάκι και τους χιλιάδες αγωνιστές της αριστεράς από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Νεκρός ο Γιάννης Ζωζωνάκης!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Δήμαρχος Κρουσώνα Γιάννης Ζωζωνάκης.

Ο άξιος αξιωματικός και άνθρωπος της προσφοράς έφυγε από τη ζωή χθες πλήρης ημερών αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κοινό στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Γιάννης Ζωζωνάκης είχε θητεύσει ως Δήμαρχος Κρουσώνα θέτοντας τον εαυτό του στην υπηρεσία των πολιτών.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Γιάννης Ζωζωνάκης πέθανε

Πέθανε η Αγγελική Γιώτη-Νανοπούλου

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η σύζυγος του δημάρχου Κορινθίων Αγγελική Γιώτη Νανοπούλου. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά ον χαμό σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού.

H σύζυγος του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, διεκομίσθη εσπευσμένα από το σπίτι της στο Νοσοκομείο Κορίνθου αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Ο θάνατός της έχει σκορπίσει θλίψη στην Κορινθία.

Τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τον δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου, εκφράζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η πρόεδρός της, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share